Olabilir zaten, olamaz demiyorum. Ben şu an olan isimleri saydım.
star değildir dedin bende olabilir diyorum
Olabilir zaten, olamaz demiyorum. Ben şu an olan isimleri saydım.
Allah’ım ya.star değildir dedin bende olabilir diyorum
Allah’ım ya.Bir şey demiyorum ne desem boş zaten.
Valla şuan izliyorum ama öylesine yaniZaten bitiyor, iyi yapmışsın.
Artık o saatte final yapma diye bir şey kalmadı maalesef.Final bölümüyle 17 Ocak Pazar saat 23:45'te Star'da!
Çoğu zaman böyle uzun mesajlar yazarken planladığımdan daha coşkulu davranıp kendimden geçebiliyorum kusura bakma lütfen.Ben onu demedim dizi yayına Deniz Çakır’la çıksaydı yine Cuma olurdu dedim. Sen yine lafı anlamayıp ciddileşiyorsun nereden belli, başrol belli değilken gün mü belli olur falan. O gülücükleri koysan bile tepkini anladım.
Aynen yaşasın Kırmızı Oda, yaşasın Eveim Alasya onlar sayesinde oldu.
O konak Ferhat ile şirin dizisinde kırmızı renkteydi demekki yine değiştirmişler boya rengini sevilmedigi için Beyaz olması iyi olmuş yineGün ciddi anlamda sürpriz oldu. Ben Salı - Çarşamba arasında seçim yaparken kanal Cuma'ya koymuş. (Ama SÇB, Cuma olacak denildiği için hiç düşünmedik.) İstanbullu Gelin'in konağı yine Star TV'de Cuma akşamları kullanılacak yani.
Kırmızı Oda - Arka Sokaklar Ramo - Akrep... şeklinde sıralama olur, umarım tutar bu dizi. Tanıtımları etkileyici, ama yeterli tanıtımın yapılmadığını düşünüyorum. En azından 1 hafta daha erken tanıtım yapılabilirdi.
Demet Akbağ ve Evrim Alasya bu dizide döktürecek, o kesin. Yusuf Çim'in sesini duymak daha nasip olmadı tanıtımlarda.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?