'Akrep' Dizisinin Yayın Tarihi Belli Oldu! | Star TV

Bir tuttuğun şeye bak. 😱 Beren ve Kenan'ın ne alakası var. :F Evrim Alasya öyle star bir oyuncu değil. Dizide de birkaç bölüm konuk oldu. Evet hikayesi beğenildi ama bu dizinin Cuma olmasının nedenini ona bağlayamazsın. :A
Star olmasından değil alışkanlık yaratmasından bahsediyorum zaten. Evet konuk oldu ve karakteri sevildi şimdi de onu görmeye alışkın izleyiciyi avlamaya çalışacaklar. Çoğu insan Evrim Alasya'yı ismen bilmez ama 'aa Meliha var' gibi bir refleksle diziye bakabilirler. Ucuz bir hamle ama düşününce mantıklı olabilir. :A

Valla bunu ben uydurmuyorum çünkü bu dizinin böyle bir şey amaçladığı belli. Zaten Meliha'nın yanında Necdet'i de aldılar sence bu kadarı da mı tesadüf. :A Sen şimdi yine her şeyi Kırmızı Oda'ya bağlıyorsun dersin ama bu sefer gerçekten bağlanacak bir şey. :A

• Güldürdün
Reactions: Özgür
Gün ciddi anlamda sürpriz oldu. Ben Salı - Çarşamba arasında seçim yaparken kanal Cuma'ya koymuş. (Ama SÇB, Cuma olacak denildiği için hiç düşünmedik.) İstanbullu Gelin'in konağı yine Star TV'de Cuma akşamları kullanılacak yani. :X

Kırmızı Oda - Arka Sokaklar Ramo - Akrep... şeklinde sıralama olur, umarım tutar bu dizi. Tanıtımları etkileyici, ama yeterli tanıtımın yapılmadığını düşünüyorum. En azından 1 hafta daha erken tanıtım yapılabilirdi.

Demet Akbağ ve Evrim Alasya bu dizide döktürecek, o kesin. Yusuf Çim'in sesini duymak daha nasip olmadı tanıtımlarda. :A

Son düzenleme:
Hadi bakalım hayırlısı olsun :D
İnternetten takip edersin artık abla. :A
Hayırlı olsun...Artık KIRMIZI odayı bırakacağım demek...
Kırmızı Oda'yı bırakmanın zamanı gelmişti, geçiyordu. :A
Birsen Altuntaş cuma diyordu Seni Çok Bekledim için oldukça sürpriz oldu bu.
Kanal son dakika değişikliği yaptığı anlaşılan, yada o dizinin yayını yeni yılı bulacağı için diğer günlerde riske atmak istemedi.
Gün çok iyi izlerim.
Çocukluk izlemiyor muydun? 😱

Star olmasından değil alışkanlık yaratmasından bahsediyorum zaten. Evet konuk oldu ve karakteri sevildi şimdi de onu görmeye alışkın izleyiciyi avlamaya çalışacaklar. Çoğu insan Evrim Alasya'yı ismen bilmez ama 'aa Meliha var' gibi bir refleksle diziye bakabilirler. Ucuz bir hamle ama düşününce mantıklı olabilir. :A

Valla bunu ben uydurmuyorum çünkü bu dizinin böyle bir şey amaçladığı belli. Zaten Meliha'nın yanında Necdet'i de aldılar sence bu kadarı da mı tesadüf. :A Sen şimdi yine her şeyi Kırmızı Oda'ya bağlıyorsun dersin ama bu sefer gerçekten bağlanacak bir şey. :A
Sana sadece yav he he demek isterdim ama şöyle açıklayayım. :A Bu dizide Evrim Alasya sonradan anlaşılan bir isim yalnız. Daha önce Deniz Çakır’la anlaşmışlardı. Deniz Çakır ile başlasaydı yine Cuma olurdu. Evrim Alasya’ya göre gün seçilmesiyle alakası yok yani dediğinin mantıklı hiçbir tarafı yok. :A

Evet her şeyi Kırmızı Oda’ya bağlıyorsun ve üzülüyorum bu haline. :A

• Beğendim
  • İlginç
Reactions: Aserat and Angelica
Sana sadece yav he he demek isterdim ama şöyle açıklayayım. :A Bu dizide Evrim Alasya sonradan anlaşılan bir isim yalnız. Daha önce Deniz Çakır’la anlaşmışlardı. Deniz Çakır ile başlasaydı yine Cuma olurdu. Evrim Alasya’ya göre gün seçilmesiyle alakası yok yani dediğinin mantıklı hiçbir tarafı yok. :A

Açıkçası Kırmızı Oda için değil de ben kanalın sonradan plan değiştirdiğini düşünüyorum çünkü şu ana kadar yalan haberini görmediğim Birsen Altuntas Seni Çok Bekledim için cuma düşünülüyor demişti

Kanal son dakika değişikliği yaptığı anlaşılan, yada o dizinin yayını yeni yılı bulacağı için diğer günlerde riske atmak istemedi.

Öyle olacak artık Hercaim var ya benim :D

Pardon da nereden belli. Daha başrol oyuncusu belli olmayan bir dizinin gününü mü önceden belirleyeceklerdi alemsin gerçekten. :A Belki de gün konusunda böyle bir niyetleri yoktu (Seni Çok Bekledim cuma olacak diye defalarca söylenmişti) ama Evrim Alasya'yla anlaştıktan sonra bu yönde bir strateji uygulamaya karar vermişlerdir gayet normal bir şey. Sektörde her şey çok hızlı değişirken gün mü değişmeyecek sanki. Bunu göremeyip tesadüfe yormana gerçekten inanamıyorum zira asıl niyet çok ama çok belli. :A

• Beğendim
Reactions: Gerekli24
Bir tuttuğun şeye bak. 😱 Beren ve Kenan'ın ne alakası var. :F Evrim Alasya öyle star bir oyuncu değil. Dizide birkaç bölüm konuk oldu. Evet hikayesi beğenildi ama bu dizinin Cuma olmasının nedenini ona bağlayamazsın. :A

Star bir oyuncu değilsede star oyuncu olduğunu herkese gösterdi bence :D

Ekli dosyayı görüntüle 95822

'Akrep' dizisinin yayın tarihi belli oldu!

Yapımcılığını 1441 Productions'un üstlendiği, yönetmen koltuğunda Gökçen Usta'nın oturduğu, senaryosunu Erkan Birgören'in kaleme aldığı, başrollerini Demet Akbağ, Evrim Alasya, Bekir Aksoy ve Yusuf Çim’in paylaştığı dizi Cuma akşamları ekrana gelecek.

'Akrep' ilk bölümüyle 11 Aralık Cuma 20.00'de Star TV'de başlıyor!

Çocukluk etkilenir diye düşünüyorum yada hercai ama çocukluk daha çok etkilenir gibime geliyor :A

Pardon da nereden belli. Daha başrol oyuncusu belli olmayan bir dizinin gününü mü önceden belirleyeceklerdi alemsin gerçekten. :A Belki de gün konusunda böyle bir niyetleri yoktu (Seni Çok Bekledim cuma olacak diye defalarca söylenmişti) ama Evrim Alasya'yla anlaştıktan sonra bu yönde bir strateji uygulamaya karar vermişlerdir gayet normal bir şey. Sektörde her şey çok hızlı değişirken gün mü değişmeyecek sanki. Bunu göremeyip tesadüfe yormana gerçekten inanamıyorum zira asıl niyet çok ama çok belli. :A
Ben onu demedim dizi yayına Deniz Çakır’la çıksaydı yine Cuma olurdu dedim. Sen yine lafı anlamayıp ciddileşiyorsun nereden belli, başrol belli değilken gün mü belli olur falan. O gülücükleri koysan bile tepkini anladım.

Aynen yaşasın Kırmızı Oda, yaşasın Eveim Alasya onlar sayesinde oldu. :oley:

Star bir oyuncu değilsede star oyuncu olduğunu herkese gösterdi bence :D
Belli ki star oyuncu kavramını bilmiyorsunuz aynı şeyi Selin Şekerci konusunda da konuşmuştuk star kavramını orada çok net anlattım. :A İyi oyuncudur Evrim Alasya ama star değildir. Star isimler Beren, Kıvanç, Tuba, Kenan ve Halit Ergenç gibi isimlerdir. :D

Belli ki star oyuncu kavramını bilmiyorsunuz aynı şeyi Selin Şekerci konusunda da konuşmuştuk star kavramını orada çok net anlattım. :A İyi oyuncudur Evrim Alasya ama star değildir. Star isimler Beren, Kıvanç, Tuba, Kenan ve Halit Ergenç gibi isimlerdir. :D

hep onlarmı star isim olacak başkaları olmyacak mı bu nasıl mantık :A

Sıktı artık bakalım :A

• Beğendim
Reactions: Emre Ozansoy