Star Akrep - Dizi Yorumları

A HAHAHAHAHAAHAAHHAAHAHAHAHA, kalite konusunda diplerde bu adam. :F

https://onedio.com/haber/demet-akal...islettigini-soyleyince-ortalik-karisti-948738

Bu olayın başrolündeki kişi bundan daha kalitelidir hatta bu olay Servet ve Ezra denen dizinin konusundan bile kaliteli. :A

Aslında haklısın ama rezil adam Bekir Aksoy'u gönderince birisini getirmeliydi. Sonuçta 2 başrolle devam edecek bir dizi değil. :A
İçimdeki Fırtına > Ezra > Akrep. :A

Bekir Aksoy ile devam edilmeliydi, ama bu da dün konuştuğumuz sebebe bağlanıyor. :A

İçimdeki Fırtına > Ezra > Akrep. :A

Bekir Aksoy ile devam edilmeliydi, ama bu da dün konuştuğumuz sebebe bağlanıyor. :A
İçimdeki Fırtına'yı bilmiyorum bile ki 2 bölüm süren Ezra mı Akrep'ten iyi olacak. :A Saçma bir kıyaslama. :A Bu arada BİZİM HİKAYE'nin EZİP GEÇTİĞİ Servet'i izlemedin mi. 😱

• Güldürdün
Reactions: Emre Ozansoy
İçimdeki Fırtına'yı bilmiyorum bile ki 2 bölüm süren Ezra mı Akrep'ten iyi olacak. :A Saçma bir kıyaslama. :A Bu arada BİZİM HİKAYE'nin EZİP GEÇTİĞİ Servet'i izlemedin mi. 😱
Servet'e daha sıra gelmedi. :A Yetiş Zeynep bittikten sonra izlerim, ama her türlü kaliteli olduğu kesin. :Z

Ezra komedi polisiye dizisi. :Z

• Güldürdün
Reactions: slhttnmtl
Servet'e daha sıra gelmedi. :A Yetiş Zeynep bittikten sonra izlerim, ama her türlü kaliteli olduğu kesin. :Z

Ezra komedi polisiye dizisi. :Z
3 yıl mı sıra gelmedi. :A Kaliteli maliteli olsa senin B*raj denen diziden bile altta gördüğün BİZİM HİKAYE nasıl buldozer gibi ezerdi ki. :A Gerçi Allah var sen BİZİM HİKAYE'den ötürü izlememişsindir o rezilliği. :A

Türü bile kalitesizim diye bağırıyor. Hem o saçma dizi ve karşısında 2 queen başrolün olduğu ve Bekir Aksoy gibi şahane bir oyununcunun da başrol olduğu dizi var. :A Yanına bile yaklaşamaz da Y*s*f başrol olunca bu kadar oluyor. :A Artık illa alacaklarsa da yan rol olarak alsınlar ki diziler Akrep gibi güzel olsun ve iyi başlasın. :A

• Sinir Bozucu
Reactions: Emre Ozansoy
2 bölüm Kadın önden kitle hazırladığı için 8 reyting alıp hızla çöküyorsa bu müstehak. :A
:A

3ad663d5-ece2-4f5a-80ec-3a74a0997d0c-m.jpg

Pandemiden etkilendiğini adın gibi biliyorsun. :A

• Sinir Bozucu
Şu kart komiğime gitmedi değil. :A

Pandemiden etkilenir de medikal dizi mi bu 6 reyting birden düştü. :A Bu arada 9 reyting olayını cevapsız bıraktığın için seni kınıyorum. :A
Konu Akrep konusu, daha fazla yorum yapmak istemiyorum. :A Ama şöyle bir şey de var:

BARAJ > AKREP

• Güldürdün