Eğer Ferda, söz verdiği şeyi yapmazsa ve son sahnede Peri cidden öldüyse Yusuf için bile izlemem.Eski tadı fena kaçtı ama Demet Akbağ ve Evrim Alasya hatta senin için Yusuf Çim'in hatrına bile devam etsen güzel oldurdu tabii...![]()
Peri ölmez, Ahmet de sanırım önceden ayrılacağı için ferda dediği şeyi yaptı galiba. Söylemiş olayım.Eğer Ferda, söz verdiği şeyi yapmazsa ve son sahnede Peri cidden öldüyse Yusuf için bile izlemem.
Her ne kadar diziyi Yusuf için izlesem de ilk bölüm hikayesi beni çekmişti. Demet Akbağ ve Evrim Alasya da bir o kadar önemli.Peri ölmez, Ahmet de sanırım önceden ayrılacağı için ferda dediği şeyi yaptı galiba. Söylemiş olayım.
Yusuf için bile derken diğerleri o kadar önemli değil miydi cidden.![]()
Ağzından bunları duymak çok hoş.Her ne kadar diziyi Yusuf için izlesem de ilk bölüm hikayesi beni çekmişti. Demet Akbağ ve Evrim Alasya da bir o kadar önemli.
Umarım öyledir, aksini düşünmek istemiyorum.
Fragman vardır umarım yoksa ben fragman gelene kadar Bir Zamanlar Kıbrıs izlemeye başlamış olabilirim.Ağzından bunları duymak çok hoş.
Bence ikisi de olmaz, dediğim gibi ortada mantıksız olmayan teoriler var. Hem Demet Akbağ gibi bir devi finale kadar bırakmazlar, hem de gitse bile mutlaka kendi storylerinde bile öğrenirdik.
Ay çüş.Fragman vardır umarım yoksa ben fragman gelene kadar Bir Zamanlar Kıbrıs izlemeye başlamış olabilirim.![]()
Çok feci şekilde bilendim.Ay çüş.Ön izleme adı altında bir fragman gelir her zamanki gibi.
![]()
Yavaş, yavaş.Çok feci şekilde bilendim.![]()
Yapmayacaklardı.Yavaş, yavaş.![]()
Yurt dışı anlaşması varmış. (En son denilen bu) Bence de bitmeli, ama bitmiyor.Biri bana neden bu dizinin hala devam ettiğini söyleyebilir miYapımcı kanalı tehdit falan mı ediyo bu işte bir iş var ne kadar anlaşma yapılmış ta olsa reytingleri berbat çoktan fişi çekilmeliydi oyunculara yazık tutmayan işte sürünüyolar 😱
Yusuf'cuğun boşta kalır dizi biterse.Yurt dışı anlaşması varmış. (En son denilen bu) Bence de bitmeli, ama bitmiyor.![]()
Şöyle Nisan sonu Mayıs başı bitse, bir yaz dizisine transfer ederdim.Yusuf'cuğun boşta kalır dizi biterse.6'dan 0'lara kadar düşen bir diziden sonra kimse de almaz zaten.
![]()
Demet Akbağ ve Evrim Alasya'nın başrol olduğu dizinin buralara gelmesi kötü. Bir de üstüne Çağdaş Onur Öztürk gidince başrol olarak tek kadınlarımız kalacak.Şöyle Nisan sonu Mayıs başı bitse, bir yaz dizisine transfer ederdim.Bitmesini hem ondan istiyorum, hem de oyuncuların emeğinin karşılığını alamamaları üzücü.
YAZ DİZİLERİNE KALİTE GETİRİR, BATARSA DA İZLEYİCİNİN ZEVKSİZLİĞİ!Demet Akbağ ve Evrim Alasya'nın başrol olduğu dizinin buralara gelmesi kötü. Bir de üstüne Çağdaş Onur Öztürk gidince başrol olarak tek kadınlarımız kalacak.
Aman layığı orası da çekilsin dizi sektöründen, yaz dizilerini de batırır bu.![]()
A HAHAHAHAHAAHAAHHAAHAHAHAHA, kalite konusunda diplerde bu adam.YAZ DİZİLERİNE KALİTE GETİRİR, BATARSA DA İZLEYİCİNİN ZEVKSİZLİĞİ!
Ne olduysa Çağdaş Onur Öztürk geldikten sonra oldu, gelmeseydi daha iyi olurdu.![]()