Star Akrep - Dizi Yorumları

Peri ölmez, Ahmet de sanırım önceden ayrılacağı için ferda dediği şeyi yaptı galiba. Söylemiş olayım. :A

Yusuf için bile derken diğerleri o kadar önemli değil miydi cidden. :A
Her ne kadar diziyi Yusuf için izlesem de ilk bölüm hikayesi beni çekmişti. Demet Akbağ ve Evrim Alasya da bir o kadar önemli.

Umarım öyledir, aksini düşünmek istemiyorum.

Her ne kadar diziyi Yusuf için izlesem de ilk bölüm hikayesi beni çekmişti. Demet Akbağ ve Evrim Alasya da bir o kadar önemli.

Umarım öyledir, aksini düşünmek istemiyorum.
Ağzından bunları duymak çok hoş. :A

Bence ikisi de olmaz, dediğim gibi ortada mantıksız olmayan teoriler var. Hem Demet Akbağ gibi bir devi finale kadar bırakmazlar, hem de gitse bile mutlaka kendi storylerinde bile öğrenirdik.

• Güldürdün
Reactions: Emre Ozansoy
Ağzından bunları duymak çok hoş. :A

Bence ikisi de olmaz, dediğim gibi ortada mantıksız olmayan teoriler var. Hem Demet Akbağ gibi bir devi finale kadar bırakmazlar, hem de gitse bile mutlaka kendi storylerinde bile öğrenirdik.
Fragman vardır umarım yoksa ben fragman gelene kadar Bir Zamanlar Kıbrıs izlemeye başlamış olabilirim. :A

• İlginç
Reactions: slhttnmtl
Vıcık vıcık AyAr görmezsek ilk bölümlerin kalitesine yaklaşabilecek bir bölüm yolda diyebiliriz. :Z

Biri bana neden bu dizinin hala devam ettiğini söyleyebilir mi :A Yapımcı kanalı tehdit falan mı ediyo bu işte bir iş var ne kadar anlaşma yapılmış ta olsa reytingleri berbat çoktan fişi çekilmeliydi oyunculara yazık tutmayan işte sürünüyolar 😱

Biri bana neden bu dizinin hala devam ettiğini söyleyebilir mi :A Yapımcı kanalı tehdit falan mı ediyo bu işte bir iş var ne kadar anlaşma yapılmış ta olsa reytingleri berbat çoktan fişi çekilmeliydi oyunculara yazık tutmayan işte sürünüyolar 😱
Yurt dışı anlaşması varmış. (En son denilen bu) Bence de bitmeli, ama bitmiyor. :A

Şöyle Nisan sonu Mayıs başı bitse, bir yaz dizisine transfer ederdim. :A Bitmesini hem ondan istiyorum, hem de oyuncuların emeğinin karşılığını alamamaları üzücü.
Demet Akbağ ve Evrim Alasya'nın başrol olduğu dizinin buralara gelmesi kötü. Bir de üstüne Çağdaş Onur Öztürk gidince başrol olarak tek kadınlarımız kalacak. :(

Aman layığı orası da çekilsin dizi sektöründen, yaz dizilerini de batırır bu. :A

Demet Akbağ ve Evrim Alasya'nın başrol olduğu dizinin buralara gelmesi kötü. Bir de üstüne Çağdaş Onur Öztürk gidince başrol olarak tek kadınlarımız kalacak. :(

Aman layığı orası da çekilsin dizi sektöründen, yaz dizilerini de batırır bu. :A
YAZ DİZİLERİNE KALİTE GETİRİR, BATARSA DA İZLEYİCİNİN ZEVKSİZLİĞİ!

Ne olduysa Çağdaş Onur Öztürk geldikten sonra oldu, gelmeseydi daha iyi olurdu. :A

YAZ DİZİLERİNE KALİTE GETİRİR, BATARSA DA İZLEYİCİNİN ZEVKSİZLİĞİ!

Ne olduysa Çağdaş Onur Öztürk geldikten sonra oldu, gelmeseydi daha iyi olurdu. :A
A HAHAHAHAHAAHAAHHAAHAHAHAHA, kalite konusunda diplerde bu adam. :F

https://onedio.com/haber/demet-akal...islettigini-soyleyince-ortalik-karisti-948738

Bu olayın başrolündeki kişi bundan daha kalitelidir hatta bu olay Servet ve Ezra denen dizinin konusundan bile kaliteli. :A

Aslında haklısın ama rezil adam Bekir Aksoy'u gönderince birisini getirmeliydi. Sonuçta 2 başrolle devam edecek bir dizi değil. :A

Forum İstatistikleri

Konular
176,415
Üyeler
8,562
Son Üye
Fatih kiren