Vur A.K'da kurtulalım izlemekten.
Sen kurtulursun ama ben asla!Vur A.K'da kurtulalım izlemekten.![]()
Ben de diyordum bu A**et K*****ğ mafya bozuntusu niye bu bölümlük mafya işlerine karışmadı , kendini gelecek bölüme hazırlamış. Bayramın ilk günü hiç mafya kılıklıyı çekemem.. midem bulanıyor 🤮. Perihan haklı , ölsün kurtulsun. Bu nedir yahu
Sanırım benden bahsetmişsin , canım @slhttnmtl 🤗Sen kurtulursun ama ben asla!
Bu arada öbür bölümün ilk fragmanı gibi hem iyi hem kötü olmuş.Kötü kısımları bilen bilir de o kişiler burada değil.
![]()
Ben de diyordum bu A**et K*****ğ mafya bozuntusu niye bu bölümlük mafya işlerine karışmadı , kendini gelecek bölüme hazırlamış. Bayramın ilk günü hiç mafya kılıklıyı çekemem.. midem bulanıyor 🤮. Perihan haklı , ölsün kurtulsun. Bu nedir yahu
------
Sanırım benden bahsetmişsin canım @slhttnmtl 🤗
Aslında onu yazarken aklıma gelmedin çünkü o sıra Aras yüzünden çıldırıyordum yok yazacağıma burada değil yazmışım gerçi doğru da olmuş, sanırım sen de sevmiyordun AyAr'ı.Ben de diyordum bu A**et K*****ğ mafya bozuntusu niye bu bölümlük mafya işlerine karışmadı , kendini gelecek bölüme hazırlamış. Bayramın ilk günü hiç mafya kılıklıyı çekemem.. midem bulanıyor 🤮. Perihan haklı , ölsün kurtulsun. Bu nedir yahu
------
Sanırım benden bahsetmişsin , canım @slhttnmtl 🤗
Aras ne yaptıysa artıkAslında onu yazarken aklıma gelmedin çünkü o sıra Aras yüzünden çıldırıyordum yok yazacağıma burada değil yazmışım gerçi doğru da olmuş, sanırım sen de sevmiyordun AyAr'ı.![]()
Ayşem canımızdır ama bu işi desteklemiyorum , dünayda başka erkek mi kalmadı...Aslında onu yazarken aklıma gelmedin çünkü o sıra Aras yüzünden çıldırıyordum yok yazacağıma burada değil yazmışım gerçi doğru da olmuş, sanırım sen de sevmiyordun AyAr'ı.![]()
Ayşem&Aras > tüm dizi çiftleri.Ayşem canımızdır ama bu işi desteklemiyorum , dünayda başka erkek mi kalmadı...
Duruyu pek sevmesemde bu durumda bir suçu olmadığı için , kızın hakkına giriyorlar... En iyisi #Ardu devam etsin...
😊
Pis herif gecemi zehir ettiAras ne yaptıysa artık![]()
Aynaya bakıyor gibi hissettim bu mesajı okurken, benim gibi düşünen birileri kalmış demek, çok mutluyum şu an.Ayşem canımızdır ama bu işi desteklemiyorum , dünayda başka erkek mi kalmadı...
Duruyu pek sevmesemde bu durumda bir suçu olmadığı için , kızın hakkına giriyorlar... En iyisi #Ardu devam etsin...
😊
Arkadaşımız dün ArDu shipliyordu.Ayşem&Aras > tüm dizi çiftleri.![]()
Geceme güneş gibi doğdu.Pis herif gecemi zehir etti![]()
Gece, güneşin olması anormal olduğu için bir şey demeyeceğim.Geceme güneş gibi doğdu.![]()
Taki o hainliği yapana kadar.Arkadaşımız dün ArDu shipliyordu.![]()
En azından ayşem ile arad illa olacaksaydı , hapishaneden sonra olacaklardı . Aradan 1000 yıl geçti daha yeni mi aşık oluyorlar.Ayşem&Aras > tüm dizi çiftleri.![]()
Kadın, kocası için yaptı hain de oldu suçlu da oldu şerefsiz de oldu, afedersiniz o. da oldu.Taki o hainliği yapana kadar.![]()
Konuş be @Staran, asla susma!En azından ayşem ile arad illa olacaksaydı , hapishaneden sonra olacaklardı . Aradan 1000 yıl geçti daha yeni mi aşık oluyorlar.
Şimdi ben haklının yanındayım. Onun için sorun yok.🙂Kadın, kocası için yaptı hain de oldu suçlu da oldu şerefsiz de oldu, afedersiniz o. da oldu.
------
Konuş be @Staran, asla susma!![]()