Star Akrep - Dizi Yorumları

Aras Bulut Iynemli Slap GIF by Show TV
Tv Series Movie GIF by Tüplü Televizyon

Ben de diyordum bu A**et K*****ğ mafya bozuntusu niye bu bölümlük mafya işlerine karışmadı , kendini gelecek bölüme hazırlamış. Bayramın ilk günü hiç mafya kılıklıyı çekemem.. midem bulanıyor 🤮. Perihan haklı , ölsün kurtulsun. Bu nedir yahu
------

Sen kurtulursun ama ben asla! :Z

Bu arada öbür bölümün ilk fragmanı gibi hem iyi hem kötü olmuş. :A Kötü kısımları bilen bilir de o kişiler burada değil. :A
Sanırım benden bahsetmişsin , canım @slhttnmtl 🤗

Ben de diyordum bu A**et K*****ğ mafya bozuntusu niye bu bölümlük mafya işlerine karışmadı , kendini gelecek bölüme hazırlamış. Bayramın ilk günü hiç mafya kılıklıyı çekemem.. midem bulanıyor 🤮. Perihan haklı , ölsün kurtulsun. Bu nedir yahu
------

Sanırım benden bahsetmişsin canım @slhttnmtl 🤗
DsnJncwW0AAiaof.jpg

• Harika
Reactions: STAR
------

Sanırım benden bahsetmişsin , canım @slhttnmtl 🤗
Aslında onu yazarken aklıma gelmedin çünkü o sıra Aras yüzünden çıldırıyordum yok yazacağıma burada değil yazmışım gerçi doğru da olmuş, sanırım sen de sevmiyordun AyAr'ı. :A

• Güldürdün
Aslında onu yazarken aklıma gelmedin çünkü o sıra Aras yüzünden çıldırıyordum yok yazacağıma burada değil yazmışım gerçi doğru da olmuş, sanırım sen de sevmiyordun AyAr'ı. :A
Ayşem canımızdır ama bu işi desteklemiyorum , dünayda başka erkek mi kalmadı...

Duruyu pek sevmesemde bu durumda bir suçu olmadığı için , kızın hakkına giriyorlar... En iyisi #Ardu devam etsin...
😊

Aras ne yaptıysa artık :A
Pis herif gecemi zehir etti :A

Ayşem canımızdır ama bu işi desteklemiyorum , dünayda başka erkek mi kalmadı...

Duruyu pek sevmesemde bu durumda bir suçu olmadığı için , kızın hakkına giriyorlar... En iyisi #Ardu devam etsin...
😊
Aynaya bakıyor gibi hissettim bu mesajı okurken, benim gibi düşünen birileri kalmış demek, çok mutluyum şu an. :bhr: :A
------

Ayşem&Aras > tüm dizi çiftleri. :A
Arkadaşımız dün ArDu shipliyordu. :A

• Harika
  • Harika