Aynen. En azından dizi boyunca bu güzel peruğu göreceğiz...Bence de.Neyse...
------
Bak bu son cümle çok doğru.
Aynen. En azından dizi boyunca bu güzel peruğu göreceğiz...Bence de.Neyse...
AbooowAy bir şey diyeceğim... Demet Akbağ'ın saçı perukmuş.😱
Ben deGerçek olduğuna kendimi inandırmak istemiştim...![]()
Ben de çok beğeniyorum sarı çok yakışırdım Demet'eNormalde çoğu kişi beğenmedi de sanırım bende çok beğeniyorum o peruğu. Kendi saçından güzel.![]()
İnşallah yaBu hafta fragmanlar güzeldi, sosyal medya hesapları iyi çalıştı ve izleyiciyi daha fazla çektiğini düşünüyorum. Umarım 3+ bandı gelir oranlar.![]()
Aynen. Sosyal medyada da epey konuşuldu. Hak ettiğini alacak bence. Umarım patlamam.Bu hafta fragmanlar güzeldi, sosyal medya hesapları iyi çalıştı ve izleyiciyi daha fazla çektiğini düşünüyorum. Umarım 3+ bandı gelir oranlar.![]()
Kim yakıştırmaz ki?Abooow😱
Ben de
Ben de çok beğeniyorum sarı çok yakışırdım Demet'e
İnşallah ya![]()
AynenAynen. Sosyal medyada da epey konuşuldu. Hak ettiğini alacak bence. Umarım patlamam.
------
Kim yakıştırmaz ki?![]()
Bende baya önce sanki gördüm ama cidden kim hiçbir fikrim yok.Aynen:love1 ama forum da birileri yakıştırmıyor du diye hatırlıyorum.
denizz19'un yazdıklarından daha yüksek alsında ne alırsa alsın.Aynen. Sosyal medyada da epey konuşuldu. Hak ettiğini alacak bence. Umarım patlamam.
------
Kim yakıştırmaz ki?![]()
Ay hakket onları görünce dondum kaldım.denizz19'un yazdıklarından daha yüksek alsında ne alırsa alsın.![]()
Valla ben de hatırlamıyorum eski mesajlara bi ara bakarsam söylerimBende baya önce sanki gördüm ama cidden kim hiçbir fikrim yok.
Okey.Valla ben de hatırlamıyorum eski mesajlara bi ara bakarsam söylerim![]()
Hadi İNŞAALLAH...Az da olsa reytingler yükselmiş, Total ve AB 3+, ABC1'de 4+ sabitlese çok iyi olacak.
Erkan Birgören gör bunu.
Bir şeyler olduğu belli, çıkar kokusu yakında.Var bir sebebimiz @Özgür![]()
Ben demediğim sürece zorBir şeyler olduğu belli, çıkar kokusu yakında.![]()
Total’de 3.50 AB'de 4.00, 4.50 almaya geliyoruz