Emre Ozansoy
Süper Mod.
Hacer'in arkasındayız.HACER ÖLDÜRÜR SENİ HACEER. HEM SEN KİMSİN FERDA DİYORSUN BE?
------
AYNEN, PÜFF DİYE SÖNDÜRÜR.
------
Şeytansın Hacer...
Hacer'in arkasındayız.HACER ÖLDÜRÜR SENİ HACEER. HEM SEN KİMSİN FERDA DİYORSUN BE?
------
------
Şeytansın Hacer...
Ucu ucuna yetişiyor çekimler.YA BİTTİ SANIRIM. BÖLÜM ARKASI TANITIM VERSENİZ NOLURDU?![]()
Ne yalan söyleyeyim Ferda kadar olmasa korktum valla.Oha Hacer... 😱 Korktum ben senden.
Ne isteyecek acaba...Ne yalan söyleyeyim Ferda kadar olmasa korktum valla.
BunamaUnutkanlık başladı.![]()
Öldürüm diyorsa ne öldürür FerdaHACER ÖLDÜRÜR SENİ HACEER. HEM SEN KİMSİN FERDA DİYORSUN BE?
------
------
Şeytansın Hacer...
Doğru. Daha 10. bölümü yayındayken çekiyorlardı. Neyse ya böyle de bir şey olmaz. Star reklamını düzgünce yapsın ziyanı yok.Ucu ucuna yetişiyor çekimler.Ama gelse keşke.
Hiçbir fikrim yok da evden gitmesini isteyebilir mi diyeceğim saçma.Ne isteyecek acaba...![]()
Evden gönderse dışarıdan bir şeyler yapacağını tahmin eder benim canım Hacer'im.Doğru. Daha 10. bölümü yayındayken çekiyorlardı. Neyse ya böyle de bir şey olmaz. Star reklamını düzgünce yapsın ziyanı yok.
------
Hiçbir fikrim yok da evden gitmesini isteyebilir mi diyeceğim saçma.
Doğru valla. Eskiden olsa böyle düşünemezdim de valla Hacer de çok fena.Evden gönderse dışarıdan bir şeyler yapacağını tahmin eder benim canım Hacer'im.![]()
Ummadık taş baş yarar.Doğru valla. Eskiden olsa böyle düşünemezdim de valla Hacer de çok fena.![]()
Cuk oturdu buraya.Ummadık taş baş yarar.![]()
![]()
AynenUmmadık taş baş yarar.![]()
![]()
Bi ben bir şeyi önceden anlayamıyorum.Aynensinsi demiştim Hacere zaten ben
![]()
Anacım hiç duymamış mıydın?Ay bir şey diyeceğim... Demet Akbağ'ın saçı perukmuş.😱
Gerçek olduğuna kendimi inandırmak istemiştim...Anacım hiç duymamış mıydın?![]()
Normalde çoğu kişi beğenmedi de sanırım bende çok beğeniyorum o peruğu. Kendi saçından güzel.Gerçek olduğuna kendimi inandırmak istemiştim...![]()
Bence de.Normalde çoğu kişi beğenmedi de sanırım bende çok beğeniyorum o peruğu. Kendi saçından güzel.![]()