Star Akrep - Dizi Yorumları

Bilmiyorum, huyu güzel değilde fenalığını beğeniyorum. :A

Hah tamam hatırladım, Hüsnü ailesiyle falan tanışmaya gitmişti hatta. :A

İyi o zaman, biraz zaman geçiriyorum da tam olayları anlamak için. Ekstra gecikmeyeyim o zaman. :A
------

Perihan'ın söyledikleri çok doğru. :A
------

Yine reklam. :bağır:
Kanal çok fazla reklam veriyor, ama Allah'tan bu hafta saatleri düzeltmiş.

Ben Demet Gül'ü ilk Aşk laftan Anlamaz da tanıdım..Benim de sevdiğim bir oyuncu

Şu Özcan ın dizisinin reklamı da sıktı ha :A bi de bu adam kendine genç rolü yazmaktan bıkmadı ya :F
Aaa... Yarın Akşam Seni Çok Bekledim var.. Aylardır bekliyorum...Meyve verdim artık
------

Napıcan işte.
------

Of keşke hemen pazar gelse.
Oraya gittiğimde düşünürüm artık...Bir de dizi sürlerini 1 saat yapıp.. Bir günde 2 dizi yayınlarım..Hem de UTC kalitesinde.

Aaa... Yarın Akşam Seni Çok Bekledim var.. Aylardır bekliyorum...Meyve verdim artık
Yarın Son Yaz veya Kırmızı Oda bakacaktım ama Son Yaz hakkında hiçbir şey bilmiyorum, Kırmızı Oda'yı da çoktan beri izlemedim. Bu kadar merak ettiğine göre ben de bir şans veriyim bari.

Destan yazmışım mübarek. :A
------

------

Oraya gittiğimde düşünürüm artık...Bir de dizi sürlerini 1 saat yapıp.. Bir günde 2 dizi yayınlarım..Hem de UTC kalitesinde.
Çok güzel olur da UTC'yi bilmiyorum ama kaliteli bir dizi olduğunu duymuştum. :Z
------

Sıradaki dizileri de bitirince UTC'e başlıyım bari. :A

• Harika
Reactions: STAR
------

Valla izlemeyecem ama Özcan başrol olmasaydı belki bakardım baba kız gibi duruyorlar İrem le :A :F

Harika olurdu :Z. Eskiden öyle yapıyorlardı KanalD de hem Yalan Dünya hem de kayıp şehir izliyordum :( eskileri aklıma getirdin Allah seni :A

• İlginç
  • Güldürdün
Reactions: slhttnmtl and STAR
Yarın Son Yaz veya Kırmızı Oda bakacaktım ama Son Yaz hakkında hiçbir şey bilmiyorum, Kırmızı Oda'yı da çoktan beri izlemedim. Bu kadar merak ettiğine göre ben de bir şans veriyim bari.

Gülücük mü atim Harika mı atim arada kaldım..
Neyse;
O zaman yarın SENİ ÇOK BEKLEDİM yorumunda görüşürüz...Bana inan mükemmel bir iş çıkacak..

------

Çok güzel olur da UTC'yi bilmiyorum ama kaliteli bir dizi olduğunu duymuştum. :Z
------

Sıradaki dizileri de bitirince UTC'e başlıyım bari. :A
Ben Soz Yaz'ı izleyemedim gitti ya :F

• Güldürdün
Reactions: slhttnmtl