Aynen , Ferdayı görünce dilini yututor..Hoş bende olsam ben dr dilimi yutardım..Korkuyom Ferdadan , bir tokat falan atar ölürüm mazallah😁😆😅Fikret keşke Ferda'ya karşı da bu kadar uyanık olsaydın.![]()
Aynen , Ferdayı görünce dilini yututor..Hoş bende olsam ben dr dilimi yutardım..Korkuyom Ferdadan , bir tokat falan atar ölürüm mazallah😁😆😅Fikret keşke Ferda'ya karşı da bu kadar uyanık olsaydın.![]()
Tokat attığı zaman yapıştırıyor yere, korkmamak elde değil.Aynen , Ferdayı görünce dilini yututor..Hoş bende olsam ben dr dilimi yutardım..Korkuyom Ferdadan , bir tokat falan atar ölürüm mazallah😁😆😅
Bir de attığın adıma kadar her şeyi biliyor.Aynen , Ferdayı görünce dilini yututor..Hoş bende olsam ben dr dilimi yutardım..Korkuyom Ferdadan , bir tokat falan atar ölürüm mazallah😁😆😅
Ferda ile gelmiştir.Şahin hangi ara gelmiş yukarıya be?![]()
Ha Ferda yeni gelmişti, tamam.Ferda ile gelmiştir.![]()
O zaman Ferda ile bir görüşme ayarlayalım. Sen , ben , @slhttnmtl , @Alos .. Dördümüzü de tokatıyla oldürecek değil ya (Şüpheli aslında)Tokat attığı zaman yapıştırıyor yere, korkmamak elde değil.![]()
Ferda bu, ne yapacağı belli olmaz.O zaman Ferda ile bir görüşme ayarlayalım. Sen , ben , @slhttnmtl , @Alos .. Dördümüzü de tokatıyla oldürecek değil ya (Şüpheli aslında)
Arkadan iki tane daha eli çıkıverir, mazallah.O zaman Ferda ile bir görüşme ayarlayalım. Sen , ben , @slhttnmtl , @Alos .. Dördümüzü de tokatıyla oldürecek değil ya (Şüpheli aslında)
Tamam o zaman ben gelmiyorum önden siz gidin yaşarsanız ben de gelirim..😁😆😄Arkadan iki tane daha eli çıkıverir, mazallah.![]()
Desene o zaman gelemeyeceksin.Tamam o zaman ben gelmiyorum önden siz gidin yaşarsanız ben de gelirim..😁😆😄
Her dizide uyanık gözüken ama işleri batıran saf karakter İpek.İpek, her şeyi batırdın. 😱