Aynen. En azından dizi boyunca bu güzel peruğu göreceğiz...Bence de.Neyse...
------
Bak bu son cümle çok doğru.
https://twitter.com/x/status/1357433141024215042
Aynen. En azından dizi boyunca bu güzel peruğu göreceğiz...Bence de.Neyse...
AbooowAy bir şey diyeceğim... Demet Akbağ'ın saçı perukmuş.😱
Ben deGerçek olduğuna kendimi inandırmak istemiştim...
Ben de çok beğeniyorum sarı çok yakışırdım Demet'eNormalde çoğu kişi beğenmedi de sanırım bende çok beğeniyorum o peruğu. Kendi saçından güzel.
İnşallah yaBu hafta fragmanlar güzeldi, sosyal medya hesapları iyi çalıştı ve izleyiciyi daha fazla çektiğini düşünüyorum. Umarım 3+ bandı gelir oranlar.
Aynen. Sosyal medyada da epey konuşuldu. Hak ettiğini alacak bence. Umarım patlamam.Bu hafta fragmanlar güzeldi, sosyal medya hesapları iyi çalıştı ve izleyiciyi daha fazla çektiğini düşünüyorum. Umarım 3+ bandı gelir oranlar.
Kim yakıştırmaz ki?Abooow😱
Ben de
Ben de çok beğeniyorum sarı çok yakışırdım Demet'e
İnşallah ya
AynenAynen. Sosyal medyada da epey konuşuldu. Hak ettiğini alacak bence. Umarım patlamam.
------
Kim yakıştırmaz ki?
Bende baya önce sanki gördüm ama cidden kim hiçbir fikrim yok.Aynen:love1 ama forum da birileri yakıştırmıyor du diye hatırlıyorum.
denizz19'un yazdıklarından daha yüksek alsında ne alırsa alsın.Aynen. Sosyal medyada da epey konuşuldu. Hak ettiğini alacak bence. Umarım patlamam.
------
Kim yakıştırmaz ki?
Ay hakket onları görünce dondum kaldım.denizz19'un yazdıklarından daha yüksek alsında ne alırsa alsın.
Valla ben de hatırlamıyorum eski mesajlara bi ara bakarsam söylerimBende baya önce sanki gördüm ama cidden kim hiçbir fikrim yok.
Okey.Valla ben de hatırlamıyorum eski mesajlara bi ara bakarsam söylerim
Hadi İNŞAALLAH...Az da olsa reytingler yükselmiş, Total ve AB 3+, ABC1'de 4+ sabitlese çok iyi olacak.
https://twitter.com/x/status/1357586052043702274
Erkan Birgören gör bunu.
Bir şeyler olduğu belli, çıkar kokusu yakında.Var bir sebebimiz @Özgür
Ben demediğim sürece zorBir şeyler olduğu belli, çıkar kokusu yakında.
Total’de 3.50 AB'de 4.00, 4.50 almaya geliyoruz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?