Verecek cevabı olmayınca fotoğraf ve video atanlar kulübüne hoş geldin.
Ta kendisiPerihan mı queen. 😡
Verecek cevabı olmayınca fotoğraf ve video atanlar kulübüne hoş geldin.
Ta kendisiPerihan mı queen. 😡
Gözlüğün gelene kadar bekle, sonra bir daha yazarsın.
Ta kendisi
Diğer gözümle bakarak yazdımGözlüğün gelene kadar bekle, sonra bir daha yazarsın.
Muazzam
Ciddiye alamıyorum seni.Gerçekleri inkar et.
Desene bu bölüm bol bol kanal değiştireceğim.Ciddiye alamıyorum seni.Hem hot çiftimden flashbackler gelecek, kafam onda.
Kanal D'yi aç, orası tam senlik.Desene bu bölüm bol bol kanal değiştireceğim.
Reyting için yapmadıkları şey kalmayanlar ile işim olmaz.Kanal D'yi aç, orası tam senlik.
Harika bir görsel.
Anne-kız çatışmasını konu alan bir diziyi mafya dizisi yapan Vaşak'ın senaryosunu yazdığı diziyi izleyen sen mi diyorsun bunu.Reyting için yapmadıkları şey kalmayanlar ile işim olmaz.
Aras&Duru ve Perihan&Ferda sahnelerini en güzel şekilde yazan Başak > ErkanAnne-kız çatışmasını konu alan bir diziyi mafya dizisi yapan Vaşak'ın senaryosunu yazdığı diziyi izleyen sen mi diyorsun bunu.
Emre 4444 kere günahlarımdan tövbe ediyorum yazıcaksın tek tek sayıcamKanal D'yi aç, orası tam senlik.
Aslında gif atıcaktım ama atamıyorumHarika bir görsel.
Aras&Duru ve Perihan&Ferda sahnelerini en güzel şekilde yazan Başak > Erkan
En büyük aşklar nefretle başlar, dram dediğin dizide çatışma olur.
Hem Aras&Duru'yu da bitiren Vaşak'tı dimi. Neyse neyse o adama iyi diyenleri asla takmıyorum artık.
O da temizlemez artık.Emre 4444 kere günahlarımdan tövbe ediyorum yazıcaksın tek tek sayıcam
Teşekkür ederim aslında gif atıcaktım ama atamıyorumforum da bulup indirmiştim gifi
GİF'i başkalarının yapıp yüklemeleri gerek anca öyle gözüküyor forumda.Emre 4444 kere günahlarımdan tövbe ediyorum yazıcaksın tek tek sayıcam
Teşekkür ederim aslında gif atıcaktım ama atamıyorumforum da bulup indirmiştim gifi
Yalnız bu bölümün senaristi ERKAN BİRGÖREN. Sahneyi de övdüğümden attım.En büyük aşklar nefretle başlar, dram dediğin dizide çatışma olur.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?