Verecek cevabı olmayınca fotoğraf ve video atanlar kulübüne hoş geldin.![]()
Ta kendisiPerihan mı queen. 😡
Verecek cevabı olmayınca fotoğraf ve video atanlar kulübüne hoş geldin.![]()
Ta kendisiPerihan mı queen. 😡
Gözlüğün gelene kadar bekle, sonra bir daha yazarsın.![]()
Ta kendisi![]()
Diğer gözümle bakarak yazdımGözlüğün gelene kadar bekle, sonra bir daha yazarsın.![]()
Muazzam
Ciddiye alamıyorum seni.Gerçekleri inkar et.![]()
Desene bu bölüm bol bol kanal değiştireceğim.Ciddiye alamıyorum seni.Hem hot çiftimden flashbackler gelecek, kafam onda.
![]()
Kanal D'yi aç, orası tam senlik.Desene bu bölüm bol bol kanal değiştireceğim.![]()
Reyting için yapmadıkları şey kalmayanlar ile işim olmaz.Kanal D'yi aç, orası tam senlik.![]()
Harika bir görsel.
Anne-kız çatışmasını konu alan bir diziyi mafya dizisi yapan Vaşak'ın senaryosunu yazdığı diziyi izleyen sen mi diyorsun bunu.Reyting için yapmadıkları şey kalmayanlar ile işim olmaz.
Aras&Duru ve Perihan&Ferda sahnelerini en güzel şekilde yazan Başak > ErkanAnne-kız çatışmasını konu alan bir diziyi mafya dizisi yapan Vaşak'ın senaryosunu yazdığı diziyi izleyen sen mi diyorsun bunu.![]()
Emre 4444 kere günahlarımdan tövbe ediyorum yazıcaksın tek tek sayıcamKanal D'yi aç, orası tam senlik.![]()
Aslında gif atıcaktım ama atamıyorumHarika bir görsel.
Aras&Duru ve Perihan&Ferda sahnelerini en güzel şekilde yazan Başak > Erkan
En büyük aşklar nefretle başlar, dram dediğin dizide çatışma olur.
Hem Aras&Duru'yu da bitiren Vaşak'tı dimi. Neyse neyse o adama iyi diyenleri asla takmıyorum artık.![]()
O da temizlemez artık.Emre 4444 kere günahlarımdan tövbe ediyorum yazıcaksın tek tek sayıcam
Teşekkür ederim aslında gif atıcaktım ama atamıyorumforum da bulup indirmiştim gifi
![]()
GİF'i başkalarının yapıp yüklemeleri gerek anca öyle gözüküyor forumda.Emre 4444 kere günahlarımdan tövbe ediyorum yazıcaksın tek tek sayıcam
Teşekkür ederim aslında gif atıcaktım ama atamıyorumforum da bulup indirmiştim gifi
![]()
Yalnız bu bölümün senaristi ERKAN BİRGÖREN. Sahneyi de övdüğümden attım.En büyük aşklar nefretle başlar, dram dediğin dizide çatışma olur.![]()