Star Akrep - Dizi Yorumları

Reactions: Carpe Diem
Yusuf ekrana ara versin, ama o arada güzel sesi ile yeni şarkılar çıkarsın.
Yusuf Çim bu Yusuf Çim mi 😱 ben başka birisi sanıyordum 😱
Ahahahaahahahahahah yine ağzı olan şarkı söylüyor.
Keşke Evrim'ciğim gibi mütevazı olsa.
Valla ya örnek Barış yağcı ahjajashahah. Keşke

Evrim ne zaman şarkı söyledi
?

Reactions: slhttnmtl
Ha bundan bahsediyorduk, sesi Evrim'inkinin yanından geçemez ayrıca neden şarkıcı ama oyunculuk yapıyor, hayal değil money money.

------

Yusuf Çim bu Yusuf Çim mi 😱 ben başka birisi sanıyordum 😱

Valla ya örnek Barış yağcı ahjajashahah. Keşke

Evrim ne zaman şarkı söyledi
?
MASAL VE BAHAR AKUSTİKLERİ VAR GİT DİNLE. BAHAR MÜKEMMEL ARA ARA AÇIP DİNLİYORUM AMA ÖTEKİNİ DİNLEMEDİM DAHA.

Ha bundan bahsediyorduk, sesi Evrim'inkinin yanından geçemez ayrıca neden şarkıcı ama oyunculuk yapıyor, hayal değil money money.
Yusuf'un sesi > BMY'nin sesi > dağlar, taşlar, ovalar, obalar, göller, nehirler, vadiler, yaylalar, çiçekler, böcekler > Evrim Alasya'nın sesi.

Sesiyle şarkı söylemeye korkup garip bir sesle şarkı söyleyen ve sırf ün için şarkı söyleyen BMY ve ayrıca 2013'de çıkan ama 2000'ler tarzı şarkı söyleyen ve sesi Evrim'den kötü olan Yusi'nin sesi Evrim'den iyi ve bu gerçek. Ne diyebilirim ki...

Sesi güzelmiş ama şarkı çok saçma
daha iyi bir şarkı söylese dinlerim
Yusuf'un sesi > BMY'nin sesi > dağlar, taşlar, ovalar, obalar, göller, nehirler, vadiler, yaylalar, çiçekler, böcekler > Evrim Alasya'nın sesi.
İbo Show daki Deniz Seki nin iğrenç Nereden Bileceksiniz performansı > 🌴🌼🌿🌳🌿🌳🌼🌲🌻🌲🌼🌼🌹🌸🌹🌼🌼🌲🌼🌲🍁🌾🌿🌾🌲🌾🍁🌵🍁🌵🍂🌵🍁🌵🍀🌾🌼🍀🌼🌳🌼🌳🌼🌲🌼🌲🌼🌲 > BMY

Al @Alos'cum iki kuruş para için şarkı çıkarmayan ama sesinin ne kadar güzel olduğunu bir akustikle duyuran Evrim Alasya'yı dinle, huzur da veriyor resmen.