Ben Akrep final yapıyor diye yorumlamadım, karaktersiz Ahmet'ten kurtuluyoruz diye yorumladım bunu.
Nee , öyle de mi anlaşılıyor. 😔😶Ben Akrep final yapıyor diye yorumlamadım, karaktersiz Ahmet'ten kurtuluyoruz diye yorumladım bunu.
Ben öyle yorumladım.Nee , öyle de mi anlaşılıyor. 😔😶
Yok, fotoğraflarda göründüğü üzere Efe, Ahmet'i vuracak. Bence kanal bunu 26'ya kadar idare eder.
Senin kriterlerine göre yakışıklı buysa cidden olamaz.Bir insan bu kadar yakışıklı olamaz ya, Aras.
Senin kriterine göre de yakışıklı sanırım A.KSenin kriterlerine göre yakışıklı buysa cidden olamaz.
Yakışıklı adam ama eniştem olduğu için yere göğe sığdırmamazlık yapmam.Senin kriterine göre de yakışıklı sanırım A.K
Ölümünün Aras'ın elinden olsun isterdim.Yakışıklı adam ama eniştem olduğu için yere göğe sığdırmamazlık yapmam.(rahmetli eniştem...)
Öyle bir şey olmaya kalkarsa bi bakarsın tam tersi bile olabilir, ölümüm Perihan Emgen veya Ferda Kendirci EMGEN'in elinden olsun.Ölümünün Aras'ın elinden olsun isterdim.
Ahmet Karadağ'ın ölümünden bahsediyordum.Öyle bir şey olmaya kalkarsa bi bakarsın tam tersi bile olabilir, ölümüm Perihan Emgen veya Ferda Kendirci EMGEN'in elinden olsun.
Haa, Ahmet ona dokunduğu an onun işi biter.Ahmet Karadağ'ın ölümünden bahsediyordum.
Şükür.
Ayşem'den bir şey yapamayacağını bildiğindendir, yoksa kendi neden Perihan Emgen'i arasın.Yusuf: Avukat Ufuk'u arardım.
Melisa: Ayşem'i ara.
Melisa bile #AyAr'cı.
Ferda demesini beklerdim ben.Ayşem'den bir şey yapamayacağını bildiğindendir, yoksa kendi neden Perihan Emgen'i arasın.
Ferda'nın tek kendisi var, başları sıkışsa yanına adam alamaz. Hem Duru salağı teyzesini sevmiyor.Ferda demesini beklerdim ben.
Yusuf'un olduğu bir video "şükür" ve "hemen izliyorum". 😱Şükür.Hemen izliyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?