Star Akrep - Dizi Yorumları

Ahmet eniştem Efe gibi Aras'ı da dövsün de sonra görürsün AyAr'ı. :A Ayşem de iyi ki Ahmet ve Ferda'nın kızıymış be, hem ilişkiyi kabul etmiyorlar hem de dağ gibiler maşallah. :A
Aras ölsün diye dua ediyoruz, ama olmuyor. #AyAr ile olduğu sürece devam etsin. Hatta AyAr ile ikinci sezon bile gelir. :Z

• Sinir Bozucu
Reactions: slhttnmtl
Star dizimizin arkasında dururken, sen ne akılla bırakıyorsun? 😱
Bu benim dizim olamaz da artık, ondan. :A Ayşem aklı başında bir kızdı ama rezil adam Başak Angigün'e kurban gitti, dizi de aynı şekilde... Diziyi ciddi ciddi sadece FerPer için izliyorum artık. :(

• Güldürdün
Reactions: Emre Ozansoy
Anne-kız hikayesi halloldu, artık kendi yoluna bakmalı. Aile kurmalı, çoluk çocuk sahibi olmalı. :Z
Ayşem işine aşkla bağlı bir avukat. Aile ve çoluk çocuk en sonda olmalıydı ki olsa bile 2 bölümde olmaması gereken bir kişiyle ve rezil bir senaryoyla değil...

Yusuf Çim'den nefret ettiğini hayal et ve Aras'a bir de o gözle bak, ne kadar iğrenç bir adam olduğunu göreceksin ki adamı tek sevenler YÇFC. :F

• Güldürdün
Reactions: Emre Ozansoy
Ayşem işine aşkla bağlı bir avukat. Aile ve çoluk çocuk en sonda olmalıydı ki olsa bile 2 bölümde olmaması gereken bir kişiyle ve rezil bir senaryoyla değil...

Yusuf Çim'den nefret ettiğini hayal et ve Aras'a bir de o gözle bak, ne kadar iğrenç bir adam olduğunu göreceksin ki adamı tek sevenler YÇFC. :F
Aras'ı da Yusuf'u da 7'den 70'e herkes seviyor, sende sorun varsa bilmiyorum. :A

• Güldürdün
Reactions: slhttnmtl

Forum İstatistikleri

Konular
176,245
Üyeler
8,560
Son Üye
Ythreadarot