Ben Akrep final yapıyor diye yorumlamadım, karaktersiz Ahmet'ten kurtuluyoruz diye yorumladım bunu.
Nee , öyle de mi anlaşılıyor. 😔😶Ben Akrep final yapıyor diye yorumlamadım, karaktersiz Ahmet'ten kurtuluyoruz diye yorumladım bunu.![]()
Ben öyle yorumladım.Nee , öyle de mi anlaşılıyor. 😔😶
Yok, fotoğraflarda göründüğü üzere Efe, Ahmet'i vuracak. Bence kanal bunu 26'ya kadar idare eder.
Senin kriterlerine göre yakışıklı buysa cidden olamaz.Bir insan bu kadar yakışıklı olamaz ya, Aras.![]()
![]()
Senin kriterine göre de yakışıklı sanırım A.KSenin kriterlerine göre yakışıklı buysa cidden olamaz.![]()
Yakışıklı adam ama eniştem olduğu için yere göğe sığdırmamazlık yapmam.Senin kriterine göre de yakışıklı sanırım A.K![]()
Ölümünün Aras'ın elinden olsun isterdim.Yakışıklı adam ama eniştem olduğu için yere göğe sığdırmamazlık yapmam.(rahmetli eniştem...
)
Öyle bir şey olmaya kalkarsa bi bakarsın tam tersi bile olabilir, ölümüm Perihan Emgen veya Ferda Kendirci EMGEN'in elinden olsun.Ölümünün Aras'ın elinden olsun isterdim.![]()
Ahmet Karadağ'ın ölümünden bahsediyordum.Öyle bir şey olmaya kalkarsa bi bakarsın tam tersi bile olabilir, ölümüm Perihan Emgen veya Ferda Kendirci EMGEN'in elinden olsun.![]()
Haa, Ahmet ona dokunduğu an onun işi biter.Ahmet Karadağ'ın ölümünden bahsediyordum.![]()
Şükür.
Ayşem'den bir şey yapamayacağını bildiğindendir, yoksa kendi neden Perihan Emgen'i arasın.Yusuf: Avukat Ufuk'u arardım.
Melisa: Ayşem'i ara.
Melisa bile #AyAr'cı.![]()
Ferda demesini beklerdim ben.Ayşem'den bir şey yapamayacağını bildiğindendir, yoksa kendi neden Perihan Emgen'i arasın.![]()
Ferda'nın tek kendisi var, başları sıkışsa yanına adam alamaz. Hem Duru salağı teyzesini sevmiyor.Ferda demesini beklerdim ben.![]()
Yusuf'un olduğu bir video "şükür" ve "hemen izliyorum". 😱Şükür.Hemen izliyorum.
![]()