Kesinlikle.Evet öyle ama bana göre yanlış bir şey. Neyse kader bu, alnımıza yazılan ismi bilemeyiz tabii. Büyük konuşmamak gerek![]()
Kesinlikle.Evet öyle ama bana göre yanlış bir şey. Neyse kader bu, alnımıza yazılan ismi bilemeyiz tabii. Büyük konuşmamak gerek![]()
Kuzen senin akraban değil mi ?![]()
Benim kuzenlerde öyle de yaşıma uygun kız kuzen yok zaten. Varsa yoksa yaşıma uygun erkek doğurmuş bizim familya.Kuzen kardeş gibi ya en azından benim kuzenler öyle o yüzden onu akrabadan saymam.![]()
o ab grubu muŞimdi iş ki Forumdash gelsin.![]()
Benim kuzenlerde öyle de yaşıma uygun kız kuzen yok zaten. Varsa yoksa yaşıma uygun erkek doğurmuş bizim familya.![]()
Sen aşk adamı değilsin boşver zaten.Uzak akrabaların çoğunu tanımam eğer öyle bir durumsa olabilir ama kuzen falan asla olmaz tabii.![]()
O da doğru ama laf olsun diye konuşuyoruz işte.Sen aşk adamı değilsin boşver zaten.![]()
Sen de aşk adamı değilsin be takas boşver takılma bu soruya.yakında akraba olmaz zaten söz konusu bile değil olmaz ya koskoca türkiye kız mı yok![]()
evet ama olur mu olur bu işler belli olmazSen de aşk adamı değilsin be takas boşver takılma bu soruya.![]()
Düşündüm uzaktan akraba olursa anca.Yani öyle onlar gibi çıplak değil canım.Ama evet onlar gibi.
Kuzen senin akraban değil mi ?![]()