Kesinlikle.Evet öyle ama bana göre yanlış bir şey. Neyse kader bu, alnımıza yazılan ismi bilemeyiz tabii. Büyük konuşmamak gerek
Kesinlikle.Evet öyle ama bana göre yanlış bir şey. Neyse kader bu, alnımıza yazılan ismi bilemeyiz tabii. Büyük konuşmamak gerek
Kuzen senin akraban değil mi ?
Benim kuzenlerde öyle de yaşıma uygun kız kuzen yok zaten. Varsa yoksa yaşıma uygun erkek doğurmuş bizim familya.Kuzen kardeş gibi ya en azından benim kuzenler öyle o yüzden onu akrabadan saymam.
o ab grubu mu totalin dibi oŞimdi iş ki Forumdash gelsin.
Benim kuzenlerde öyle de yaşıma uygun kız kuzen yok zaten. Varsa yoksa yaşıma uygun erkek doğurmuş bizim familya.
Sen aşk adamı değilsin boşver zaten.Uzak akrabaların çoğunu tanımam eğer öyle bir durumsa olabilir ama kuzen falan asla olmaz tabii.
O da doğru ama laf olsun diye konuşuyoruz işte.Sen aşk adamı değilsin boşver zaten.
Sen de aşk adamı değilsin be takas boşver takılma bu soruya.yakında akraba olmaz zaten söz konusu bile değil olmaz ya koskoca türkiye kız mı yok
evet ama olur mu olur bu işler belli olmazSen de aşk adamı değilsin be takas boşver takılma bu soruya.
Düşündüm uzaktan akraba olursa anca.Yani öyle onlar gibi çıplak değil canım. Ama evet onlar gibi.
Kuzen senin akraban değil mi ?