'Akasya Durağı' Ekrana Dönüyor!

İnşallah haber doğrudur da başlar. :Z

Ama dizi Sinan'sız olmaz ki. :( Zeki Alasya'yı da kaybettik ama Cezmi Baskın onun yerini doldurabilir. O nedenle Sinan'ın dönmesi lazım, yine Karadeniz'li uşağımızın olması lazım. Seyit yine olur herhalde, keşke Deniz Baykal yine Melehat Hanım rolüyle dönse. :( Ay çok heyecan yaptım, çok sevdiğim bir diziydi. :bhr:

Osman Aga'nın karısı ve kızı, o ikizleri de büyümüştür zaten. :D Ay ne güzel olur. :Z

@pompy o gün demiştin sen Akasya Durağı dönecek diye, valla reyiz yine bildi. :Z @Çiğdem- @Harunnn60
hahah aaa evet önce sihirli annemi şimide akasya durağını geri getiriyor vlla korkulur @pompy en ben hep söylüyordum zaten :F:F:F

Final konusunu ben uydurmadım Beyaz canlı yayında söylemişti hakkımı yedirmem. :)
O zaten pelinin işiydi aydın doğanın yardımcısı harun geldi hal etti maşallah arka sokaklar a ne işkence çektirdi basıp şahin orman yanacak diye çekim yasağı koydu o yüzden bu kadar geç başladı

Final konusunu ben uydurmadım Beyaz canlı yayında söylemişti hakkımı yedirmem. :)
Helal olsun, istihbaratı iyi :A
@pompy de beyaza değil beni dinleyin demişti ayoll :A:A:A

ayy aslında sizde şu konua haklısınız pompy söylediği istibaratlar henüz hiçbir yerde haberi açılmamış şeyler oluyor sizde haberi açılırsa konusunu açarız diyorsunuz ama şu çocuğa biraz güvenseniz bir çok haberi ilk bu forumda yayınlarız hiçbiryerde olmayan şeyleri biliyor çünkü ilk haberler bu forumdan çıkar güvenin çocuğa :F

Sihirli Annem de dizi olarak dönerse efsane 2006 neslini aratmayacak bir nesil doğacak :F

@pompy de beyaza değil beni dinleyin demişti ayoll :A:A:A

ayy aslında sizde şu konua haklısınız pompy söylediği istibaratlar henüz hiçbir yerde haberi açılmamış şeyler oluyor sizde haberi açılırsa konusunu açarız diyorsunuz ama şu çocuğa biraz güvenseniz bir çok haberi ilk bu forumda yayınlarız hiçbiryerde olmayan şeyleri biliyor çünkü ilk haberler bu forumdan çıkar güvenin çocuğa :F
Ben Akasya Durağı'nı pek bilmiyorum ama çocukluğumun dizilerinden Çiçek Taksi'nin hiçbir bölümünü kaçırmadım. :)

Gani'm şu Erler Film'i örnek alsa keşke, Hayat Bilgisi 2016 neden olmasın?? :v0:

Gereksiz bir girişim. Akasya Durağı zaten Çiçek Taksinin kötü bir kopyasıydı. Yeniden baslatmanin anlamı yok.

müjde mi ?

bildiğin kabus :A

Erler Film dizileri Elm Sokağı'ndaki Freddy Krueger gibi, ölüp ölüp diriliyor

Devamlı olarak izlediğim bir dizi tekrardan başlaması iyi olacak. Tabi Sinan Kaya olmadan olamaz, kesinlikle o geri gelmeli.