Bir sürü para karşılığı toplanmış insan sürüsü.
Bir sürü para karşılığı toplanmış insan sürüsü.
aga çatlıyo şuan da ne yapacağını şaşırmış akp fark atınca güleriz biz koyunlar olarak muhahahaha
Kıskananlar çatlasınBir sürü para karşılığı toplanmış insan sürüsü.
Seçimlerde açıyordum aga kanal d yi starı cnn türk ü tv8 i falan adamların yüzlerine gülüyodum
Oyları da parayla topluyolar zaten.
Makarna, kömür, %50 ediyo zaten
- - - Ekleme - - -
AK Parti fark atınca güleriz yine. 3 kere güldüğümüz gibi
Uğur Dündar'ın yüzünün düştüğü gibi düşer onların yüzleri de
Aga ben kemale ne diyom biliyon mu ama duyunca kopacan atayım mı pm den sende dersinkemal napıyodur bu mitingi görünce çok merak ediyorum kemal kemal
kemal napıyodur bu mitingi görünce çok merak ediyorum kemal kemal
Seçimlerde en çok oyu alan kazanır Savaş değil ki bu
çok olmanız haklı olduğunuzu göstermez
çok olmanız haklı olduğunuzu göstermez
Haklı olmamız, çok olmamızdan değildir zaten.
Ne kadar çok kendiyle çelişen insan var.
Atam sen yerinde rahat uyu diyeceğim ama nasıl uyuyacaksın bilmem ki. Adını anmaya bile korkan insanlar var. Ama merak etme o çapulcular bunun da hesabını soracak.
Mantık mekanizması farklı işliyorAzınlıkların çoğunluk tarafından ezilmemesi için demokrasi var kaldıki siz çoğunluk değilsiniz bir %50de sizi istemiyo he gerçi sizin aldığınız oylar aslında %50de olmuyo ayrıca geriye kalan bu %50ninde kendi düşüncelerini dile getirme hakkı var seçimlere siz kazandınız diye sizin gibi sadece meeeeliyemeyecekler
14 yaşındaki çocuk bile ölümle pençeleşirken sizin lideriniz yüzünden hala haklı olduğunuzu düşünebiliyosunuz ya helal bitti artık ben istiyorum yaparım devriniz
14 yaşındaki çocuk bile ölümle pençeleşirken sizin lideriniz yüzünden hala haklı olduğunuzu düşünebiliyosunuz ya helal bitti artık ben istiyorum yaparım devriniz
Benim mantık böyle işliyo hacı:Mantık mekanizması farklı işliyor