Akşın Neden Ölmüyor ?

Aynı kişi oldunu bende sanmıyorum o konuda aynı fikirdeyiz çünkü Yamacı vuran erkektir
Ben Çetonun konuştuğu kişinin kesinlikle kadın oldunu düşünüyorum burada biraz gözüküyor saçı uzun ve dalgalı yanı kadın saçı ben Ayşe oldunu düşünüyorum ama bölümde görecez artık

O sahnedeki Çeto Mahsun arasındaki diyaloglara dikkatli bak tekrar izle derim. Ayşe hakkında böyle konuşma ihtimalleri var mı sence.
Çeto ve Mahsun'un çaresi kalmadığı için bu kişiye başvuruyorlar. Yani bu kişi öyle basit bir kişi değil Ayşe ne alaka ya.
Keza ailenin kafası karışsın bir şeyler planla diyorlar. Ayşe mi bir şeyler planlayıp ailenin kafasını karıştıracak ne alaka yani, büyük saçmalık olur öyle bir durum.
Oradaki kişi Kuzular'dan biri Mahsun Çeto gibi. Hatta bu ikisinden çok daha güçlü ki adamlar son çare ona başvuruyor.

meliha da olabilir ama saç gibi gelmedi bana takım elbise gibi geldi

meliha da olabilir ama saç gibi gelmedi bana takım elbise gibi geldi
Kim olursa yeni birisi oldunu sanmıyorum çukur bölüm biterken hain kim diyor içlerinden kişiler bunlar kesin öyle büyük patron değil

Ayşe Çeto son konusunmasında Çeto etkilemişti onu hemen ilişkilerinin kesildini sanmıyorum bir de sürekli haklı çıktığını belirtiyor Mahsunda kadına muhtaç kalmaktan ekndine yediremiyor olabilir ortalığı karıştırmakta işte Yamacı vurmak o süre kaybettirir onlara

Yahu mantıklı mı bu sence gerçekten. Orda Mahsun'la Çeto nasıl konuşuyor bu kişi hakkında. Kendilerinden güçlü birinden bahsediyorlar, son çare olarak buna başvuruyorlar. Ayşe Yamaç'ı öldürecek planı yapıp bunu aileden birine yaptırabilir mi sence.
Veya Çeto gidip Ersoy'un telefonunu Ayşe'ye mi verecek. Lütfen biraz mantıklı yorumlar yapalım.

Zaten Ayşeyi benim dışımda diyen bir Allahın kulu yok
Çıkarsa fıstık şeklin de bir madalya verirsiniz

Medet aklıma yatmıyor benimde o Vartoludan izinsiz öyle bir şey yapmaz o foto falan bana inandırıcı gelmiyor

Ayşe çıkarsa gerçekten dünyanın en saçma senaryosu olur ama sana madalya veririz kesinlikle bildiğin için.

Ayşe çıkarsa gerçekten dünyanın en saçma senaryosu olur ama sana madalya veririz kesinlikle bildiğin için.

Yok adaşım yok, Ayşe çıkmasının imkanı ihtimali yok Çeto’nun konuştuğu kişinin. Çeto, konuştuğu adamla saygılı bir şekilde konuşuyordu. Ayrıca Çeto, kimliğini bilmediğimiz şahısla konuşmadan önce Mahsun’la aralarında bir diyalog geçiyordu. O diyalogdan sanki son çarelerinin o adam olduğu anlaşılıyordu. Herhalde koskoca Karakuzular’ın son çaresi Ayşe değildir, öyle bir saçmalık olmamalı kesinlikle ki olmayacaktır. Muhtemelen bu 3 haftalık süreçte diziye bir oyuncu transferi yapılacaktır, iddialı bir oyuncu transferi. Bu isim Karakuzular’ın bir numarası olacak işte.

Hain konusuna gelirsek, muhtemelen aileden birisidir o. Bölüm sonu boşuna göstermemişlerdir “Hain kim?” yazısını. O noktada da ben de Medet’in olacağını düşünüyorum ama olacaksa bile bunun gerekçesi organ vb. sebepler olmamalı. Medet’e alternatif isimler ise belli zaten, daha önce hainlik yapanlar veya yapma potansiyeli olanlar. Kim bunlar? Selim, Medet, Vartolu, Celasun veya en son aileye düşman gibi gözüken Meke ki bu en düşük ihtimal bana göre. Umarım bu isimlerden hiçbiri olmaz, hiç beklemediğimiz bir isim çıkar bu isim. Çok sürpriz bir gerekçe ile, işte o zaman Çukur yeniden ivmeyi yükseltip, ilk sezonun başındaki gibi yeniden ilgi çekici bir dizi haline gelebilir bence.

Hhaha diziden alıcağım keyfi falan boşverdim sırf size inat inş öyle çıkar

Yılın çifti
@serhatt @kerem @xemrexxx @Forumdash @sokak sanati