Pompy e de sormak lazım sen niye ölmuyon@xemrexxx @serhatt @MEnes @MasacRE- @ömer karataş @turkuazz @cookies @kerem @Forumdash @sokak sanati @Sherlock
Hahaha bu adamı yeni keşfettim Adam ne güzel söylemiş içimizdekileri
Senin ne reytingin olcak be paçoz
Asıl bu ecünnünün yok millet bunun yüzünden kaçıyorSenin ne reytingin olcak be paçoz
Bu adamın Sen Anlat Marvel videosunu izle Muazzam ötesi bişey@xemrexxx @serhatt @MEnes @MasacRE- @ömer karataş @turkuazz @cookies @kerem @Forumdash @sokak sanati @Sherlock
Hahaha bu adamı yeni keşfettim Adam ne güzel söylemiş içimizdekileri
Aman kessAsıl bu ecünnünün yok millet bunun yüzünden kaçıyor
Medet çıkmamalı ne olursa olsun. Tekrarın dibi olur ve mantıklı bir senaryo uydurulamaz. Organ bulmak için Medeti kullandılar falan derlerse büyük rezillik olur. Ben dizi gelene kadar ortalıkta gezinen fotoğraflara pek inanmamayı tercih ediyorum.
Medet çıkmamalı ne olursa olsun. Tekrarın dibi olur ve mantıklı bir senaryo uydurulamaz. Organ bulmak için Medeti kullandılar falan derlerse büyük rezillik olur. Ben dizi gelene kadar ortalıkta gezinen fotoğraflara pek inanmamayı tercih ediyorum.
Zaten güzelliği gitti diye kafayı sıyırmış yoksa annesi kardeşi umrunda değilVideo baya komik olmuş. Aksın güzel kız bence ölmesin
Çetonun konuştuğunun Ayşe oldunu düşünüyorum ama vuran kişi bence farklı ve Medet çıkabilir Akşından dolayı Celasun çıkabilir hain kim diye sormuşlar içlerinden kişiler oldu belliMedet çıkmamalı ne olursa olsun. Tekrarın dibi olur ve mantıklı bir senaryo uydurulamaz. Organ bulmak için Medeti kullandılar falan derlerse büyük rezillik olur. Ben dizi gelene kadar ortalıkta gezinen fotoğraflara pek inanmamayı tercih ediyorum.
ya da hain kendi kafasına sıkarÇetonun konuştuğunun Ayşe oldunu düşünüyorum ama vuran kişi bence farklı ve Medet çıkabilir Akşından dolayı Celasun çıkabilir hain kim diye sormuşlar içlerinden kişiler oldu belli
Ama vuranı affederseler mesala Medet mi vurdu organ alacaktım diyip Yamaç tamam affettim hadi organ bulalım Ya da Celasun mu Akşından dolayı yaptım tamam affettim sen üzülme Ya da Ayşeyi Selimden dolayı alışkınız zaten gel affettim
Yanı demek istediğim şey haini öldürmezseler bu sahneler boşuna olur @xemrexxx @serhatt @kerem @ömer karataş
Bence ölsün ama hemen afetip bir de ona yardıma koşarlarsa işin suyu çıkar vllaya da hain kendi kafasına sıkar
Çetonun konuştuğunun Ayşe oldunu düşünüyorum ama vuran kişi bence farklı ve Medet çıkabilir Akşından dolayı Celasun çıkabilir hain kim diye sormuşlar içlerinden kişiler oldu belli
Ama vuranı affederseler mesala Medet mi vurdu organ alacaktım diyip Yamaç tamam affettim hadi organ bulalım Ya da Celasun mu Akşından dolayı yaptım tamam affettim sen üzülme Ya da Ayşeyi Selimden dolayı alışkınız zaten gel affettim
Yanı demek istediğim şey haini öldürmezseler bu sahneler boşuna olur @xemrexxx @serhatt @kerem @ömer karataş
Bu konuya yaptığım yorum bölüm yorumlarında duruyor görmedin sanırım. Yorumu oku fikrimi anlarsın, dediklerinin de pek ihtimal dahilinde olmadığını. Bu arada Çukur hakkında yine bir şeyler karalayacağım diyordum. Yine bölüm yorum konusuna git destansı bir uzunlukta bir mesaj göreceksin.Böyle bir yorum gerekliydi adaşım. Çukur'a çok yorum yapamıyordum, izleyenler okusun da biraz feyz alsın diye yapmam lazımdı. Dizi hakkındaki net düşüncelerim orada duruyor artık sormaz kimse heralde.
Bir de son bölümde olaya biraz gizem kattıkları için bunu yapmam gerekliydi diye düşündüm. Çünkü gerçekten bazı belirsizlikler, gizemler mevcut son bölümde. Onun üzerine de ayrı bi konuşmak lazım.
Mesela bu sahnede gerçekten büyük detaylar var buradaki kişi hakkında, fazlaca var hem de. Bu sahne ve Yamaç'ın vurulma sahnesi arasında bağlantı var bu yüzde bin. Ve bu sahneyi dikkatli izleyen biri Yamaç'ı vuran kişinin burda Çeto'nun konuştuğu kişiyle aynı kişi olmadığını anlar. Çeto ve Mahsun bu kişiye son çare olarak başvurdular. Diyaloglar bunu doğruluyor. Çeto'nun da ordaki kişiyle konuşma şekli aynı Mahsun'la olduğu gibi ama bir tık daha saygılı. Yani bunlar 3 kişiler bu kesin. Başvurdukları kişi de oldukça güçlü o da kesin. Yamaç'ı vurma planı Çeto'nun söyledikleri üzerinden kafaları karışsın diye yapılıyor. Ki Yamaç vurulunca Çukur'u falan geri alma kalmaz kimsenin aklında yani. Bu plan bu kişiden çıkıyor ama başka birine yaptırıyor. Önce Yamaç görmedi falan sanmıştım vuran kişiyi ama görme ihtimali daha belirgin şuan. Çünkü sahneyi tekrar izledim yüz ifadesinin değişimini anlıyorsun. Yamaç görmese bu ifade değişimi olmazdı gibi geldi. Peki bu adam kime yaptırdı bu işi Yamaç'ın çok yakından tanıdığı biri olarak. Ben dizide uzun süredir böyle bir gizem görmemiştim, hatta belki de Çukur'da ilk bu durum. O yüzden son 2 bölümden sonra sezonun ilk kısmının resmen oyalama olduğu kanısına vardım ve beklemeye değer buldum.