Yok adaşım yok, Ayşe çıkmasının imkanı ihtimali yok Çeto’nun konuştuğu kişinin. Çeto, konuştuğu adamla saygılı bir şekilde konuşuyordu. Ayrıca Çeto, kimliğini bilmediğimiz şahısla konuşmadan önce Mahsun’la aralarında bir diyalog geçiyordu. O diyalogdan sanki son çarelerinin o adam olduğu anlaşılıyordu. Herhalde koskoca Karakuzular’ın son çaresi Ayşe değildir, öyle bir saçmalık olmamalı kesinlikle ki olmayacaktır. Muhtemelen bu 3 haftalık süreçte diziye bir oyuncu transferi yapılacaktır, iddialı bir oyuncu transferi. Bu isim Karakuzular’ın bir numarası olacak işte.
Hain konusuna gelirsek, muhtemelen aileden birisidir o. Bölüm sonu boşuna göstermemişlerdir “Hain kim?” yazısını. O noktada da ben de Medet’in olacağını düşünüyorum ama olacaksa bile bunun gerekçesi organ vb. sebepler olmamalı. Medet’e alternatif isimler ise belli zaten, daha önce hainlik yapanlar veya yapma potansiyeli olanlar. Kim bunlar? Selim, Medet, Vartolu, Celasun veya en son aileye düşman gibi gözüken Meke ki bu en düşük ihtimal bana göre. Umarım bu isimlerden hiçbiri olmaz, hiç beklemediğimiz bir isim çıkar bu isim. Çok sürpriz bir gerekçe ile, işte o zaman Çukur yeniden ivmeyi yükseltip, ilk sezonun başındaki gibi yeniden ilgi çekici bir dizi haline gelebilir bence.