O kadar da değilHep Sinan hakkında konusalım senle
40 Yılın bası zibididide anlastıkO kadar da değil
Buradayken seviyordum ben
Türkiyenin milli Patlacanımı ne ilan etmişti kendisini Patlıcan surat
Tövbe bismillah kadının evlendiği adama bak birde dizide partner olduğu adama bak 😱😱😱 Değişik bir fantazi dünyası varmış @serhatt @xemrexxx sizlerden bile daha zevksiz birisini gördümEmrah'la dizide oynuyordu.
Tövbe bismillah kadının evlendiği adama bak birde dizide partner olduğu adama bak 😱😱😱 Değişik bir fantazi dünyası varmış @serhatt @xemrexxx sizlerden bile daha zevksiz birisini gördüm@Forumdash
Taş yağacak kafamıza40 Yılın bası zibididide anlastık
Tam bir ecünnü karısı
Gerçekten kalitesiz ve zevksizmiş senin gibiTövbe bismillah kadının evlendiği adama bak birde dizide partner olduğu adama bak 😱😱😱 Değişik bir fantazi dünyası varmış @serhatt @xemrexxx sizlerden bile daha zevksiz birisini gördüm@Forumdash
Beni böyle muhabbetlere dahil etmesen sevinirimsen de bir @Maskeli Fedai bir sinan akçıl yazık be bu yaşta tercihlerin 50 lik kadınlarınki gibi
Bu kadın terasa çıkmadan klip çekemiyor herhalde
Oooo başlangıcı Hanzoların kralıyla yapmış tabikide Sinan ve Emrahla devam eder artık bu kadının bünyesi normal erkek kabul etmezHepsinden önce Ahmet Kural'la sevgiliydi.
erkek bulduğuna şükretsin ecünnüOooo başlangıcı Hanzoların kralıyla yapmış tabikide Sinan ve Emrahla devam eder artık bu kadının bünyesi normal erkek kabul etmez@Forumdash @serhatt @xemrexxx
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?