O kadar da değilHep Sinan hakkında konusalım senle![]()
![]()
![]()
40 Yılın bası zibididide anlastıkO kadar da değil![]()
Buradayken seviyordum ben
Türkiyenin milli Patlacanımı ne ilan etmişti kendisini Patlıcan surat
Tövbe bismillah kadının evlendiği adama bak birde dizide partner olduğu adama bak 😱😱😱 Değişik bir fantazi dünyası varmış @serhatt @xemrexxx sizlerden bile daha zevksiz birisini gördümEmrah'la dizide oynuyordu.
![]()
Tövbe bismillah kadının evlendiği adama bak birde dizide partner olduğu adama bak 😱😱😱 Değişik bir fantazi dünyası varmış @serhatt @xemrexxx sizlerden bile daha zevksiz birisini gördüm![]()
![]()
@Forumdash
Taş yağacak kafamıza40 Yılın bası zibididide anlastık![]()
Tam bir ecünnü karısı
Gerçekten kalitesiz ve zevksizmiş senin gibiTövbe bismillah kadının evlendiği adama bak birde dizide partner olduğu adama bak 😱😱😱 Değişik bir fantazi dünyası varmış @serhatt @xemrexxx sizlerden bile daha zevksiz birisini gördüm![]()
![]()
@Forumdash
Beni böyle muhabbetlere dahil etmesen sevinirimsen de bir @Maskeli Fedai bir sinan akçıl yazık be bu yaşta tercihlerin 50 lik kadınlarınki gibi![]()
Bu kadın terasa çıkmadan klip çekemiyor herhalde![]()
Oooo başlangıcı Hanzoların kralıyla yapmış tabikide Sinan ve Emrahla devam eder artık bu kadının bünyesi normal erkek kabul etmezHepsinden önce Ahmet Kural'la sevgiliydi.![]()
erkek bulduğuna şükretsin ecünnüOooo başlangıcı Hanzoların kralıyla yapmış tabikide Sinan ve Emrahla devam eder artık bu kadının bünyesi normal erkek kabul etmez![]()
![]()
@Forumdash @serhatt @xemrexxx