Yerine seni sokacam mezara @xemrexxx
O kadar da değilHep Sinan hakkında konusalım senle
40 Yılın bası zibididide anlastıkO kadar da değil
Evlilik yaramış diyor birde utanmadan karısı kimse yakalar inş bir köşede @xBUGRAx
Buradayken seviyordum ben
Türkiyenin milli Patlacanımı ne ilan etmişti kendisini Patlıcan suratIyy yok ben sakalsız katlanamam. @Çiğdem
Evlilik yaramış diyor birde utanmadan karısı kimse yakalar inş bir köşede @xBUGRAx
Tövbe bismillah kadının evlendiği adama bak birde dizide partner olduğu adama bak 😱😱😱 Değişik bir fantazi dünyası varmış @serhatt @xemrexxx sizlerden bile daha zevksiz birisini gördüm @ForumdashEmrah'la dizide oynuyordu.
Tövbe bismillah kadının evlendiği adama bak birde dizide partner olduğu adama bak 😱😱😱 Değişik bir fantazi dünyası varmış @serhatt @xemrexxx sizlerden bile daha zevksiz birisini gördüm @Forumdash
Taş yağacak kafamıza40 Yılın bası zibididide anlastık
Tam bir ecünnü karısıEvlilik yaramış diyor birde utanmadan karısı kimse yakalar inş bir köşede @xBUGRAx
Gerçekten kalitesiz ve zevksizmiş senin gibiTövbe bismillah kadının evlendiği adama bak birde dizide partner olduğu adama bak 😱😱😱 Değişik bir fantazi dünyası varmış @serhatt @xemrexxx sizlerden bile daha zevksiz birisini gördüm @Forumdash
sen de bir @Maskeli Fedai bir sinan akçıl yazık be bu yaşta tercihlerin 50 lik kadınlarınki gibi
Beni böyle muhabbetlere dahil etmesen sevinirim En azından bir süre.sen de bir @Maskeli Fedai bir sinan akçıl yazık be bu yaşta tercihlerin 50 lik kadınlarınki gibi
Bu kadın terasa çıkmadan klip çekemiyor herhalde
Oooo başlangıcı Hanzoların kralıyla yapmış tabikide Sinan ve Emrahla devam eder artık bu kadının bünyesi normal erkek kabul etmez @Forumdash @serhatt @xemrexxxHepsinden önce Ahmet Kural'la sevgiliydi.
erkek bulduğuna şükretsin ecünnüOooo başlangıcı Hanzoların kralıyla yapmış tabikide Sinan ve Emrahla devam eder artık bu kadının bünyesi normal erkek kabul etmez @Forumdash @serhatt @xemrexxx