Aile'nin Yayın Tarihi Belli Oldu! | Show TV

Hani ilk fragman neyse de Canan Ergüder, Levent Ülgen, Emel Göksu gibi önemli isimleri burada da göstermeyip yine Kıvanç-Serenay ikilisine abanmaları büyük ayıp. Nur Sürer ve Nejat İşler bile öylesine eklenmiş gibi. Çift güzel nasılsa tutar kafasıyla yola çıkmak çok pahalıya patlayacak gibi hissediyorum.

• Aynen
Reactions: Mehmet Can
Nur Sürer sultanım daha çok gözükmüş, ilkine göre net daha iyi fragman. Bekliyoruz bakalım…

Dizi AB ve ABC1 sayesinde haziranı görür diğer kitleler şans vermez bence, TV izleyicisine hitap eden bir dizi değil gibi duruyor,erkek kitleyi toplayacak bir EDHO havası yok teyzeleri ekran önünde tutacak bir işe de benzemiyor.
Umarım yanılırım ve çok yüksek bir reytingle yoluna devam eder.

• Aynen
Salı günü boşluğunu iyi değerlendireceğini düşünüyorum. İlk haftadan ilgi çekecektir. Fakat dizinin tanıtımının sadece Kıvanç ve Serenay üzerinden yapılması sıradan bi aşk hikayesi anlatacakmış düşüncesi uyandırıyor. Halbuki kadro bu kadar genişken.

• Aynen
Salı günü boşluğunu iyi değerlendireceğini düşünüyorum. İlk haftadan ilgi çekecektir. Fakat dizinin tanıtımının sadece Kıvanç ve Serenay üzerinden yapılması sıradan bi aşk hikayesi anlatacakmış düşüncesi uyandırıyor. Halbuki kadro bu kadar genişken.
Çok doğru.
Dizi AB ve ABC1 sayesinde haziranı görür diğer kitleler şans vermez bence, TV izleyicisine hitap eden bir dizi değil gibi duruyor,erkek kitleyi toplayacak bir EDHO havası yok teyzeleri ekran önünde tutacak bir işe de benzemiyor.
Umarım yanılırım ve çok yüksek bir reytingle yoluna devam eder.
Ağır total de olmazdı ki bu kadroya. Haklısın ama yazdıklarında. :D

Aslında bir yerde hikaye Masumlar Apartmanı'nda İnci'nin hikayesine benziyor. Serenay İnci olmuş, Kıvanç ise Han. Orada da İnci Han'ın çok sorunlu ailesine ve Han'a uymaya çalışıyordu. Sonda ise kendi psikolojisi bozuldu. Tabii ki, konu burada çok farklı ama genel olarak o tarz yeni kızın aileye uyum süreci falan işlenecek başlarda.

Ben her 2 fragmanın tamamen aşk üzerine yapılmış olmasını sevmedim. Böyle yaz dizisi havası vermeye ne gerek var?
Üstdeki yorumda dediğim gibi, ilk bölüme kadar detallı yorum yapmak zor. Amma dizi kendisi de sadece 2 başrol üzerine kurulmuşsa, hiç iyi olmaz. Kadrodan diğer güçlü isimleri de izlemek isteriz.

Bu dizinin tutacağını hiç düşünmüyordum ama bugün Kızılcık Şerbeti içinde reklamını görünce en az 5+ reyting ile başlar diyorum. :A

• Güldürdün
Reactions: Angelica
bu dizi ilk günü tahminimce AB de yüksek açılış yapacaktır..
Ama kaderini seneryosu belirler..

Yoksa isimlerle bir yere....

• Beğendim
Reactions: Gerekli24
Salı en uygun gün müthiş de bir AB boşluğu var. Tutmazsa gününden değil