Aile'nin Yayın Tarihi Belli Oldu! | Show TV

Emre Ozansoy

Konu Sahibi
Moderatör
Reaksiyon puanı
59,378
Puanı
1,060
Web Sitesi
twitter.com
d6d0d7eb-aecc-422a-9c07-ae3e40f65b59-jpeg.120096

Show TV’nin Ay Yapım imzalı yeni dizisi 'Aile'nin yayın tarihi belli oldu.

Yönetmen koltuğuna Ahmet Katıksız ile Cem Toluay’ın oturduğu, senaryosunu Hakan Bonomo'nun kaleme aldığı; Kıvanç Tatlıtuğ ve Serenay Sarıkaya'yı uzun bir aradan sonra televizyon izleyicisi ile buluşturacak olan dizi salı akşamları ekrana gelecek.

Aile, ilk bölümüyle 14 Şubat Salı 20.00'de Show TV'de!

Kaynak: Birsen Altuntaş

en fazla 3.dizi izlenen olur.kanal d ve atv güçlü rakıbı var

Beklenen gün. Senaryo kötü değilse fazlasıyla tutup bütün dizileri sarsar ama tüm tanıtımı Kıvanç-Serenay üzerine kurdukları için beklendiği kadar güçlü bir iş çıkmayacakmış gibi hissediyorum.

Beklenen gün, herkesin dediği gibi senaryoya bakar.

Çarpışma da Kıvanç Tatlıtuğ'un dizisiydi, Aşk-ı Memnu da. Senaryo her şeydir...

AB'de 1. olan yapım Salı günü 5 reyting alıyor, yani bomboş bir gün aslında. İyi bir dizi 2-3 haftaya 8-9 reyting alabilir.
Ama Aile böyle bir olmamış gibi. Başka fragman da görmedik diye yorum yapamıyorum. Hikayesi derin olmayan ve senaryosu çok soğuk bir iş gibi geliyor bana. İlk bölümü izledikden sonra belli olur.

Yayın tarihli yeni tanıtım fragmanı:
en fazla 3.dizi izlenen olur.kanal d ve atv güçlü rakıbı var
Bence çok iyi olmuş Salı.
Pazartesi olmadığı iyi olmuş. Tutma ihtimali yüksek.
BBCS A darbe geliyor :A @batuhankaralar şok :A

@serhatt zaten 2 dizi izliyordu şimdi 3 e mi bölünecek edepsiz 😵
Beklenen gün. Senaryo kötü değilse fazlasıyla tutup bütün dizileri sarsar ama tüm tanıtımı Kıvanç-Serenay üzerine kurdukları için beklendiği kadar güçlü bir iş çıkmayacakmış gibi hissediyorum.
İzlemeyeceğim. Yaza izlerim.
Hadi bakalım hayırlı olsun
Tutma ihtimali var ama çok değil. :D @Angelica
Beklenen gün, herkesin dediği gibi senaryoya bakar.

Çarpışma da Kıvanç Tatlıtuğ'un dizisiydi, Aşk-ı Memnu da. Senaryo her şeydir...
AB'de 1. olan yapım Salı günü 5 reyting alıyor, yani bomboş bir gün aslında. İyi bir dizi 2-3 haftaya 8-9 reyting alabilir.
Ama Aile böyle bir olmamış gibi. Başka fragman da görmedik diye yorum yapamıyorum. Hikayesi derin olmayan ve senaryosu çok soğuk bir iş gibi geliyor bana. İlk bölümü izledikden sonra belli olur.

bunun konusu n anlamadımkı.Başrolde güzel kız yakışıklı erkek olsun yeter bide popüler olsun