Aile'de Kim Kimdir? | Show TV

Emre Ozansoy

Konu Sahibi
Moderatör
Katılım
26 Ağustos 2017
Mesajlar
71,910
Reaksiyon puanı
57,100
Puanı
1,060
Web Sitesi
twitter.com
FqifewxXoAM3kW8

Show TV’nin Ay Yapım imzalı yeni dizisi 'Aile'de kim kimdir?

Yönetmen koltuğuna Ahmet Katıksız ile Cem Toluay’ın oturduğu, senaryosunu Hakan Bonomo'nun kaleme aldığı dizi Kıvanç Tatlıtuğ ve Serenay Sarıkaya'yı uzun bir aradan sonra televizyon izleyicisi ile buluşturacak.

Aile, ilk bölümüyle yarın akşam 20.00'de Show TV'de!

kivanc-tatlitug-500x500.png

Aslan Soykan (Kıvanç Tatlıtuğ)
Soykanların lideri. Ailesinin ruhunda bıraktığı hasarlarla mücadele ederken bir yandan ailesinin yıllardır devam ettirdiği karanlık işleri temizlemeye çalışır. Esprili ve eğlencelidir. ‘Volta’ adında bir gece kulübünün sahibidir. Devin’e aşık olmasıyla hayatındaki tüm dengeler değişir.
serenay-sarikaya-500x500.png

Devin Akın (Serenay Sarıkaya)
İnsanların hayatlarına dokunmaya çalışan bir psikolog. Kendisi ve kız kardeşi Yağmur için hayatla tek başına mücadele etmiş, azimli bir kadındır. Kendisi gibi aileden yaralı Aslan’a aşık olması, onun miladı olacaktır.
nur-surer-500x500.png

Hülya Soykan (Nur Sürer)
Aslan’ın annesi, Soykanların kraliçe arısı. Ailesini korumaya hayatını adamış; güçlü ve gözü kara bir kadındır. Çocuklarının kendi kurallarına göre yaşamasını ister. Otoritesinin sarsılması en büyük korkusudur. Devin’in hayatlarına girmesiyle en büyük korkusunu yaşamaya başlayacaktır.
nejat-isler-500x500.png

Cihan Soykan (Nejat İşler)
Soykanların en büyük oğlu. Ailenin kara koyunu. Yaşanılan büyük bir olaydan sonra aileden kopmak zorunda kalır ve öfkeli, karanlık bir adama dönüşür. Soykanların tüm kirli işlerini Aslan’a devreder. Şimdilerde aileden uzak dursa da Aslan’la yolları kesişecektir.
canan-erguder-500x500.png

Leyla Soykan Sayıcı (Canan Ergüder)
Aslan’ın ablası. Annesinin baskısını hayatının her döneminde üzerinde hisseden Leyla, istemediği bir evlilik yapmıştır. İki çocuk annesidir. Zaman içerisinde tüm renklerini kaybeden Leyla, artık hayatının iplerini eline alıp kaybettiği tüm değerleri için savaşacaktır.
levent-ulgen-500x500.png

İbrahim Soykan (Levent Ülgen)
Aslan’ın amcası. Nam-ı diğer İbo. Zamanında ailenin başına kendisinin değil, kardeşi Yusuf’un geçmesini hala hazmedememiştir. Bu yüzden hak ettiğini almak için Soykanlarla kıyasıya bir rekabetin içine girer. Aslan’ın her işine taş koymaya çalışır.
emel-goksu-500x500.png

Seher Soykan (Emel Göksu)
Aslan’ın kıymetlisi, demans hastası babaannesidir. Sivri dilli, inatçı bir kadındır. Hastalığı ilerlese de aile üstündeki etkisi hala güçlüdür.
mert-denizmen-500x500.png

Tolga Sayıcı (Mert Denizmen)
Soykanların damadı. Aynı zamanda şirketin muhasebe müdürü. Hülya’nın dayatmasıyla Leyla ile evlendirilmiştir. Sessiz ve içten pazarlıklı bir yapısı olduğu için dikkat edilmesi gereken birisidir.
 

Felon

Favori Üye
Katılım
22 Haziran 2012
Mesajlar
10,131
Reaksiyon puanı
3,122
Puanı
560
cihan biter bitmez izlerim herhalde
 

Emre Ozansoy

Konu Sahibi
Moderatör
Katılım
26 Ağustos 2017
Mesajlar
71,910
Reaksiyon puanı
57,100
Puanı
1,060
Web Sitesi
twitter.com
Kıvanç Tatlıtuğ'un hala daha taş gibi olmasını abartabilir miyiz biraz? :bhr:

Tıpkı dizinin fragmanları ve ön izlemeleri gibi karakter tanıtımları da bir şey vaat etmiyor, her şeyiyle balon bir dizi oldu. Daha balonu gelmez gibi uzun bir zaman.