Hani sopranostu bu bildiğin İstanbulku gelin ya da asmalı konak 2023. Ss yalancılıktan banlanmalısın. Ss
İstanbullu gelinmi nerden benzettin ona ya
Hani sopranostu bu bildiğin İstanbulku gelin ya da asmalı konak 2023. Ss yalancılıktan banlanmalısın. Ss
Teyzem işi biliyor ya. Bu dizi için de ayrılırsın şimdi Camdaki Kız'danFeride teyzemin daha kanı kurumamıştı… @MasacRE
Sıkıntıyı nerede görüyorsun?İkilinin enerjisi güzel ancak ben de dizinin tutacağını sanmıyorum.
Baştan sona her şeyiNeresi klişe
Beraber seyredelim...İlgi çekici bir ilk tanıtım olmuş ama Ay Yapım genelde ilk tanıtımlarda diyalog yerine böyle daha metaforumsu şeyler yapardı. Burada karakterler üzerinden, karakterleri anlatan kısa ve öz bir tanıtım olmuş. Dizinin klişe olup olmadığına veya tutup tutmayacağına karar vermek için 1 dakikalık bu kısa tanıtımı öne sürmek pek mantıklı olmaz gibi geliyor...
Dizinin adı Aile olduğu için, aile kavramını ele alacağı için ve ortada zengin, suçun içinde yer alan aileler olduğu için kalabalık aileler olması bu diziyi klişe yapmaz. Biz burada ancak hikayenin işleniş şeklinin nasıl olacağına bağlı olarak, hikayede yer alan yan karakterlerin neler yaşayacağına bağlı olarak klişelikten söz edebiliriz. Bunu da uzun fragmanlar ve dizinin ilk bölümü ile daha net söyleyebiliriz. Ben heyecanlıyım açıkçası, bekleyip göreceğiz...
+ beklentiyi karşılamayan reytinglerine rağmen Ay Yapım hatırına sezon sonuna kadar devam edecek dizi vibe'ı var tam.Gecenin Ucunda vibe'sı var fragmanda. Beklentimi asla karşılamadı, fazla klişe.
İlk bölüme şans vereceğim yine de.
Baştan sona her şeyi
Öyle bakarsak bütün diziler klişe oluyorBaştan sona her şeyi
Bu kadar göz önüne çıkarılan projeler negatif etki yaratıyor. Bakınız Baba.Sıkıntıyı nerede görüyorsun?
TeşekkürlerBu kadar göz önüne çıkarılan projeler negatif etki yaratıyor. Bakınız Baba.
Aile de beklenileni veremeyecek gibi ve Kızılcık Şerbeti ile devam edecek kanal yoluna.![]()
Toygar Işıklı'ya ait dizinin müzikleri.teknik anlamda -tek merak ettigim nokta- dizinin muzikleri kime ait ?
Geçen hafta şaka ile karışık yazmıştım bu mesajı ama cidden öyle olacak gibi. Bu dizi de tutmayacak, Ay Yapım hatırına tıpkı Üç Kuruş gibi sezon sonuna kadar ite kaka devam ettirecekler.