Aile Bireyleri " 2. Bölüm "

emreemreu

Konu Sahibi
Süper Mod.
Reaksiyon puanı
6,858
Puanı
1,060
Dizinin 1. bölümünü okumayanlar linke tıklayarak okuyabilirler.

https://fav10.net/f620/aile-bireyleri-1-bolum-yeni-dizi-103749/

Ümit : Senin ağzını burnunu ameliyat yaparak düzleştiririm. Yamuk.
Adem : Bende senin topuna yama yaparım. Sonra o topa vurup evinizin camını kırarım.
Dayı : Rahat durun bakayım. Bir daha kavga ettiğinizi görmeyeyim. Sizi bir daha kavga ederken görürsem kaymakama şikayet ederim.

1 hafta sonra…

Ümit evde ödev yapacaktır.

Ümit : Ablacığım kalkar mısın şu bilgisayarın başından. Ödevimi yapacağım. Bırak şu Facebook'u, Twitter'ı.
Sinem : Hayır, kalkamam. İşim var burada.
Ümit : Ablacık kalkar mısın lütfen. Benim senden daha önemli işim var.
Sinem : Bana ne
Ümit : Senin işinden bana ne. Abla kalkar mısın şuradan ?
Sinem : Hayır, kalkmıyorum.
Ümit : Bak ilk önce ablacığım, sonra ablacık, sonra da abla dedim. Gittikçe gözümden düşüyorsun. Sözlü notunu düşük veririm ha.

Sinem : Hayır kalkamam.
Ümit : Bir biskrem versem kalkar mısın ?
Sinem : Tamam, tamam kalkıyorum. Daha fazla espri yapmana gerek yok. Espri yapmaya devam edersen tahtalı mezarı boylayacağım.
Ümit : Çok fazla laf ebeliği yapmada kalk şuradan. Yoksa burada geçirdiğin her salise, saniye, dakika, saati haram ederim sana.
Sinem : Tamam kalktım.
Ümit : Ha şöyle. Git birazda yuvarlak Facebook'dan gir, Facebook'a.

Sinem sonunda kalkar ve Ümit ödevini yapmaya başlar.

Ümit ödevini bitirir. Ümit ödevini bitirdikten sonra TV izlemekte olan annesinin yanına gider.

Ümit : Hayret anne, yemek programı izlemiyorsun ? Yemek programı izlemiyorsun ama izdivaç programı izliyorsun. O daha da feci.
Sinem : Anne şu kumandayı alabilir miyim ? Ben Arka Sokaklar'ı izleyeceğim.
Ümit : Bu Rıza ve ekibi her gün göreve çıkmasa şaşarım zaten. He bu arada Cumartesi ve Pazar günleri göreve çıkmıyor dimi.
Nazlı ( anne ) : Oğlum hadi git biraz dışarı. Dolaş gel.
Ümit : Tamam, anne. Ama çağırdığında gelmem ona göre.
Nazlı ( anne ) : Tamam, tamam.

Ümit evden çıkar ve en yakın arkadaşları olan Fatih ve Semih'in yanına gider.

Ümit : Naber Fatih ?
Fatih : İyi sağ ol senden naber.
Ümit : Bende iyiyim.
Fatih : O nasıl mont lan ? Mavi filan. Hiç iyi değil rengi bence. Ayrıca çok kaba duruyor.
Ümit : Hastayım bugünlerde. O yüzden böyle büyük bir mont giydim. Rengi de gökyüzüyle aynı olsun diye mavi giydim.
Fatih : Başka renk alsan daha iyi olurdu bence.
Ümit : Aldık işte bir kere. Rengini değiştirmek için duvar boyası mı süreyim montun üstüne. Böyle hareket edemeyeyim filan, he güzel olur.
Fatih : Tamam, tamam daha fazla konuşma. Bu arada sana bir şey soracağım. Sorabilir miyim ? Bir adama motosiklet çarpsa bir şey olur mu ?
Ümit : Sordun zaten. Bir şey olmaz bence.
Semih : Bir adama değil de kadına çarpsa olmaz mı ? Kadın daha nazik ya hemencecik orada can verir. Ayrıca GTA'da adamlara motosiklet çarpıyor ama bir şey olmuyor.
Ümit : Allah rızası için konuşma Semih.

Ümit'in annesi ise konuşmaya devam eder.

Nazlı : Hanımlar yarın aşure günü için Kur-an-ı Kerim okutmayı düşünüyorum. Yarın gelirsiniz artık.
Fatma : Tamam.
Nazlı : Ümit'i biraz sonra gönderir, mahalleliye haber verdiririm.

Aşure gününde neler olacak ?

Hepsi ve daha fazlası 3. Bölümde!

Facebook-twitter üzerinden gitseydin çok daha iyi olurdu.(1.bölüm için)
Arka Sokaklar göndermesi eksik olmuş.Yemeğin tuzunu atmazsın ya onun gibi.
Fatih karakterini salak bir tipe dönüştür.
Birdahaki bölümde Ümit'in mahalleliye nasıl haber vereceği konusunda fantastik bir fikir bekliyorum senden.

Güzel olmuş
Başarılar.

Teşekkür ederim

1.bölüme göre biraz sönük olmuş ama 3.bölümde düzeltirsin

Bence ilk bölümden daha iyi bir bölümdü yanlız bu dizi FF Üyeleri Bir Arada'nın yanında çok sönük kalıyor

Bence ilk bölümden daha iyi bir bölümdü yanlız bu dizi FF Üyeleri Bir Arada'nın yanında çok sönük kalıyor

FF Üyeleri Bir Arada yeni sezon başladığı zaman bu diziyi Final yaparım herhalde

Yorumlara göre pek sevilmemişe benziyor

İlk bölüme göre çok daha güzel bir dizi.Ama senarist sen olunca beklentiler çok yüksek oluyor.Sen müthiş bir senaristsin

espriler güzel ama ff üyeleri geniş aile'yse bu yahşi cazibe gibi yani 1-2 adım geride

ama yinede güzel ama ff üyeleri kadar değil

Açıkçası ben çok beğendim

Devam etmesini isteyen yegane kişiyim belki ama gerçekten devam etsin...

Tebrik ederim