Dizinin 1. bölümünü okumayanlar linke tıklayarak okuyabilirler.
https://fav10.net/f620/aile-bireyleri-1-bolum-yeni-dizi-103749/
Ümit : Senin ağzını burnunu ameliyat yaparak düzleştiririm. Yamuk.
Adem : Bende senin topuna yama yaparım. Sonra o topa vurup evinizin camını kırarım.
Dayı : Rahat durun bakayım. Bir daha kavga ettiğinizi görmeyeyim. Sizi bir daha kavga ederken görürsem kaymakama şikayet ederim.
1 hafta sonra…
Ümit evde ödev yapacaktır.
Ümit : Ablacığım kalkar mısın şu bilgisayarın başından. Ödevimi yapacağım. Bırak şu Facebook'u, Twitter'ı.
Sinem : Hayır, kalkamam. İşim var burada.
Ümit : Ablacık kalkar mısın lütfen. Benim senden daha önemli işim var.
Sinem : Bana ne
Ümit : Senin işinden bana ne. Abla kalkar mısın şuradan ?
Sinem : Hayır, kalkmıyorum.
Ümit : Bak ilk önce ablacığım, sonra ablacık, sonra da abla dedim. Gittikçe gözümden düşüyorsun. Sözlü notunu düşük veririm ha.
Sinem : Hayır kalkamam.
Ümit : Bir biskrem versem kalkar mısın ?
Sinem : Tamam, tamam kalkıyorum. Daha fazla espri yapmana gerek yok. Espri yapmaya devam edersen tahtalı mezarı boylayacağım.
Ümit : Çok fazla laf ebeliği yapmada kalk şuradan. Yoksa burada geçirdiğin her salise, saniye, dakika, saati haram ederim sana.
Sinem : Tamam kalktım.
Ümit : Ha şöyle. Git birazda yuvarlak Facebook'dan gir, Facebook'a.
Sinem sonunda kalkar ve Ümit ödevini yapmaya başlar.
Ümit ödevini bitirir. Ümit ödevini bitirdikten sonra TV izlemekte olan annesinin yanına gider.
Ümit : Hayret anne, yemek programı izlemiyorsun ? Yemek programı izlemiyorsun ama izdivaç programı izliyorsun. O daha da feci.
Sinem : Anne şu kumandayı alabilir miyim ? Ben Arka Sokaklar'ı izleyeceğim.
Ümit : Bu Rıza ve ekibi her gün göreve çıkmasa şaşarım zaten. He bu arada Cumartesi ve Pazar günleri göreve çıkmıyor dimi.
Nazlı ( anne ) : Oğlum hadi git biraz dışarı. Dolaş gel.
Ümit : Tamam, anne. Ama çağırdığında gelmem ona göre.
Nazlı ( anne ) : Tamam, tamam.
Ümit evden çıkar ve en yakın arkadaşları olan Fatih ve Semih'in yanına gider.
Ümit : Naber Fatih ?
Fatih : İyi sağ ol senden naber.
Ümit : Bende iyiyim.
Fatih : O nasıl mont lan ? Mavi filan. Hiç iyi değil rengi bence. Ayrıca çok kaba duruyor.
Ümit : Hastayım bugünlerde. O yüzden böyle büyük bir mont giydim. Rengi de gökyüzüyle aynı olsun diye mavi giydim.
Fatih : Başka renk alsan daha iyi olurdu bence.
Ümit : Aldık işte bir kere. Rengini değiştirmek için duvar boyası mı süreyim montun üstüne. Böyle hareket edemeyeyim filan, he güzel olur.
Fatih : Tamam, tamam daha fazla konuşma. Bu arada sana bir şey soracağım. Sorabilir miyim ? Bir adama motosiklet çarpsa bir şey olur mu ?
Ümit : Sordun zaten. Bir şey olmaz bence.
Semih : Bir adama değil de kadına çarpsa olmaz mı ? Kadın daha nazik ya hemencecik orada can verir. Ayrıca GTA'da adamlara motosiklet çarpıyor ama bir şey olmuyor.
Ümit : Allah rızası için konuşma Semih.
Ümit'in annesi ise konuşmaya devam eder.
Nazlı : Hanımlar yarın aşure günü için Kur-an-ı Kerim okutmayı düşünüyorum. Yarın gelirsiniz artık.
Fatma : Tamam.
Nazlı : Ümit'i biraz sonra gönderir, mahalleliye haber verdiririm.
Aşure gününde neler olacak ?
Hepsi ve daha fazlası 3. Bölümde!
https://fav10.net/f620/aile-bireyleri-1-bolum-yeni-dizi-103749/
Ümit : Senin ağzını burnunu ameliyat yaparak düzleştiririm. Yamuk.
Adem : Bende senin topuna yama yaparım. Sonra o topa vurup evinizin camını kırarım.
Dayı : Rahat durun bakayım. Bir daha kavga ettiğinizi görmeyeyim. Sizi bir daha kavga ederken görürsem kaymakama şikayet ederim.
1 hafta sonra…
Ümit evde ödev yapacaktır.
Ümit : Ablacığım kalkar mısın şu bilgisayarın başından. Ödevimi yapacağım. Bırak şu Facebook'u, Twitter'ı.
Sinem : Hayır, kalkamam. İşim var burada.
Ümit : Ablacık kalkar mısın lütfen. Benim senden daha önemli işim var.
Sinem : Bana ne
Ümit : Senin işinden bana ne. Abla kalkar mısın şuradan ?
Sinem : Hayır, kalkmıyorum.
Ümit : Bak ilk önce ablacığım, sonra ablacık, sonra da abla dedim. Gittikçe gözümden düşüyorsun. Sözlü notunu düşük veririm ha.
Sinem : Hayır kalkamam.
Ümit : Bir biskrem versem kalkar mısın ?
Sinem : Tamam, tamam kalkıyorum. Daha fazla espri yapmana gerek yok. Espri yapmaya devam edersen tahtalı mezarı boylayacağım.
Ümit : Çok fazla laf ebeliği yapmada kalk şuradan. Yoksa burada geçirdiğin her salise, saniye, dakika, saati haram ederim sana.
Sinem : Tamam kalktım.
Ümit : Ha şöyle. Git birazda yuvarlak Facebook'dan gir, Facebook'a.
Sinem sonunda kalkar ve Ümit ödevini yapmaya başlar.
Ümit ödevini bitirir. Ümit ödevini bitirdikten sonra TV izlemekte olan annesinin yanına gider.
Ümit : Hayret anne, yemek programı izlemiyorsun ? Yemek programı izlemiyorsun ama izdivaç programı izliyorsun. O daha da feci.
Sinem : Anne şu kumandayı alabilir miyim ? Ben Arka Sokaklar'ı izleyeceğim.
Ümit : Bu Rıza ve ekibi her gün göreve çıkmasa şaşarım zaten. He bu arada Cumartesi ve Pazar günleri göreve çıkmıyor dimi.
Nazlı ( anne ) : Oğlum hadi git biraz dışarı. Dolaş gel.
Ümit : Tamam, anne. Ama çağırdığında gelmem ona göre.
Nazlı ( anne ) : Tamam, tamam.
Ümit evden çıkar ve en yakın arkadaşları olan Fatih ve Semih'in yanına gider.
Ümit : Naber Fatih ?
Fatih : İyi sağ ol senden naber.
Ümit : Bende iyiyim.
Fatih : O nasıl mont lan ? Mavi filan. Hiç iyi değil rengi bence. Ayrıca çok kaba duruyor.
Ümit : Hastayım bugünlerde. O yüzden böyle büyük bir mont giydim. Rengi de gökyüzüyle aynı olsun diye mavi giydim.
Fatih : Başka renk alsan daha iyi olurdu bence.
Ümit : Aldık işte bir kere. Rengini değiştirmek için duvar boyası mı süreyim montun üstüne. Böyle hareket edemeyeyim filan, he güzel olur.
Fatih : Tamam, tamam daha fazla konuşma. Bu arada sana bir şey soracağım. Sorabilir miyim ? Bir adama motosiklet çarpsa bir şey olur mu ?
Ümit : Sordun zaten. Bir şey olmaz bence.
Semih : Bir adama değil de kadına çarpsa olmaz mı ? Kadın daha nazik ya hemencecik orada can verir. Ayrıca GTA'da adamlara motosiklet çarpıyor ama bir şey olmuyor.
Ümit : Allah rızası için konuşma Semih.
Ümit'in annesi ise konuşmaya devam eder.
Nazlı : Hanımlar yarın aşure günü için Kur-an-ı Kerim okutmayı düşünüyorum. Yarın gelirsiniz artık.
Fatma : Tamam.
Nazlı : Ümit'i biraz sonra gönderir, mahalleliye haber verdiririm.
Aşure gününde neler olacak ?
Hepsi ve daha fazlası 3. Bölümde!