Bence de, ama ünlü uyumuna daha uygunmuş..Şükür bacım.
Şu eskisi çok kaba görünüyormuş.
Bence de, ama ünlü uyumuna daha uygunmuş..Şükür bacım.
Şu eskisi çok kaba görünüyormuş.
Önceki, yüksek kültürel ve ahlaki değerlerimize hiç uymuyordu ama bu biraz kabul edilebilir.Canım şunun şurasında birkaç sapık üye kaldık, banlanmalar ile neslimiz tükeniyor.
Avatarımı senin nacizane eleştrin yüzünden değiştim. Daha namuslu şu anki.
Asıl banlanması gereken kişi darkCanım şunun şurasında birkaç sapık üye kaldık, banlanmalar ile neslimiz tükeniyor.
Avatarımı senin nacizane eleştrin yüzünden değiştim. Daha namuslu şu anki.
Kaç kez banlandı zaten. Çekemiyorlar. @DarkLegenDAsıl banlanması gereken kişi dark
Hak ettiğindendirKaç kez banlandı zaten. Çekemiyorlar. @DarkLegenD
Mesajı 2014 de yazmısım ne parlak takımı Şu forumun en dramatik durumu geçende bişi demiştim diyip 5-6 yıl önceye ait çıkması konusmaların @Ahmed @sokak sanatiÖzelden fotolarıı paylaşmıştı yorumlaşmıştık oanki görüşüm üzerineydi acaba parlak takımınamı konuktun çünkü birşeyden dolayı özelden paylaşım yapmıstın bende görüşlerimi belirtmiştim
Yada merakmı etmiştim birşey olmuştu tam hatırlamıyorum özelden fotolarını değerlendirmiştim görüşlerimi sana detaylı diyip sonra burada zaten aktarmısım
Aynısını çok yaşadım bende. Yaşlanıyoruz be ablam.Mesajı 2014 de yazmısım ne parlak takımı Şu forumun en dramatik durumu geçende bişi demiştim diyip 5-6 yıl önceye ait çıkması konusmaların @Ahmed @sokak sanati
Ne güzel cümle bu.Cok gec ama cok kisa sürede kaynastigim üye. Bu Sarki Benim'in en iddiali yarismacilarindan.
Şimdilerde her ne kadar varlığı ile yokluğu bir olsa da kalan direklerimizden bir tanesi. Diyecek sözüm yok sana.Ne güzel cümle bu.
Canım.