Bir kaç saat avatar için uzun bir süre Birazdan yine değişirimYine çok yakışmış.Uzun süreli olur umarım.
Bir kaç saat avatar için uzun bir süre Birazdan yine değişirimYine çok yakışmış.Uzun süreli olur umarım.
Bir kaç saat avatar için uzun bir süre Birazdan yine değişirim
Şaka yapıyorum Tabii ki olurBir günde mi olmaz.😱
Konuyu unutmuştum.
Ben de öyle rasgele gördüm zaten arayacak değilim adını.Konuyu unutmuştum.
Teşekkürler.
Ben de inandım. Bu konuyu ben unutmuşum, senin rastgele görmen imkansız gibi birşey.Ben de öyle rasgele gördüm zaten arayacak değilim adını.
Doğrular.
Yok aslında öyle olmadı kanka.Ben de inandım. Bu konuyu ben unutmuşum, senin rastgele görmen imkansız gibi birşey.
He ama konuyu uplatman iyi oldu.Tşklr.Yok aslında öyle olmadı kanka.
Beren Saat konusunu arıyordum Favori Sözlük bölümünden.
Sonra orada seni gördüm.
Çok çok teşekkür ederim.@Ahmad mı hayranim kendisine çok super bi insan en sevdiğim uyelerden
Hosbulduk Ahmed 😉Çok çok teşekkür ederim.
Bu arada hoşgeldin.
Ah çok teşekkür ederim. Ama bu kadar yakinken buluşamadık daha. Yanımdasın ama dokunamıyor tarzı oldu.Güzel karaktere sahip, iyi bir insan. Forumda yaşadığım yere mesafe olarak bana açık ara en yakın kalan üye ayrıca
Balam.Sarı şey nolceeeeeeek
Ne güzel laflar böyle. Saol canım kanka. Bi cümle dışında.Fav10’ un bana kattığı en güzel şey, en tatlı arkadaş, en güzel ses tonuna sahip yeri geldiğinde telefonda saatlerce konuşup bıkmadığım son zamanlarda fırsat bulamadığım İçin atamadığım ve bazen trip yediyim, sevgili seçimleri iğrenç olan Ocak’ta benim olacak olan sarı bir şeker @Ahmed @Çiğdem- @mrt-06
Ayrıca Parlak Team'in kurucularındandır .ss