Aynen bide "ahaah ne iyi haberler verdim" diye güldü. Sinir oldum...Dedikoducu 4.bölüm final yapacak demişti rahatladım şimdi.![]()
@FahriyEvcen 'e +1.Diziyi açtığımda bitiş jeneriğine denk geldim.Göremedim fragmanı ya nasıldı?
Aynen bide "ahaah ne iyi haberler verdim" diye güldü. Sinir oldum...Dedikoducu 4.bölüm final yapacak demişti rahatladım şimdi.![]()
@FahriyEvcen 'e +1.Diziyi açtığımda bitiş jeneriğine denk geldim.Göremedim fragmanı ya nasıldı?
Dizini reytingi düşük olunca kesin bitecek sandı salladı bu sefer bence
Show bitirmeden önce PT2'de de dener merak etmeyin
Yasemin Yalçın'ın saçma sapan dizisi 7 bölüm sürmüş. Perran Kutman gibi bi usta var en az 10 bölümDizini reytingi düşük olunca kesin bitecek sandı salladı bu sefer bence![]()
Gelecek haftalarda rakipler gelcek bi sürü
Bayram haftası birde etkilenir bence tek Neriman değil O Hayat Benim'de zirveyi kaybeder bence.3 Adam etkilemez dedi @mrt-06. Umarım yanılmaz![]()
Acun yok yinede. A/B ilk 5 diyip susayım bariBayram haftası birde etkilenir bence tek Neriman değil O Hayat Benim'de zirveyi kaybeder bence.![]()
İzleyici oturduktan sonra sorun değilGelecek haftalarda rakipler gelcek bi sürü![]()
Zaten her tweeti de doğru çıkmıyor.Dizini reytingi düşük olunca kesin bitecek sandı salladı bu sefer bence![]()
Keske kanali fox olsaydi hem kiraz mevsimiyle yapimcilari ayni.Acun yok yinede. A/B ilk 5 diyip susayım bari
İzleyici oturduktan sonra sorun değil![]()
O kim?Zaten her tweeti de doğru çıkmıyor.
Ben Aybike Esin'i takip ediyorum o fotoğraflar attıyor setten, çekimlerin devam ettiğini oradan anlıyorum.![]()
Bir süre daha yayınlanabilirdi bence. Özellikle bugün Milli maçın ardından yayınlansaydı epey iyi giderdi. Yazık oldu bu güzel projeye.Şimdi izleyebildim dün yayınlanan bölümü. Yine samimi, sıcacık bi bölüm olmuş. Neriman ve Hami'nin hastanede yaptığı konuşma gözlerimi yaşarttı. Dizi yayından kaldırılmış. Herşeye rağmen güzel bir dizi izledik. Gönül isterdiki dizimiz uzun süre devam etsin ama Perran Kutman'ı kısa süreliğine olsa bile görmek yetti@mrt-06 @Billy Kane