AGB Neden Gitti? Akıllara Zarar Reyting Tablosu!

Teknik bir hata olmuştur olabilir böyle şeyler. Arkasında başka şeyler aranması gereken bir şey olsa çoktan gündemin ana maddesi olmuştu. :)

Hiçkimse bulmadı da beyazsoy buldu. Bu tablo gerçek olsa şikeyi ispat etmişlerdi şimdiye

Ayrıca bazı arkadaşlar o zaman ki, Kanal D'ye bak şimdikime diyorlar.

O zaman O zamanki Show Tv'ye bakın şimdikine. 2di şimdi 5ci oldu. Bu şike anlamına mı geliyor? Kanal D'nin doğru dürüst yeni bir projesi olmadan ilk 3'te. Ayrıca hergün de stabil reyting alıyor görüldüğü üzere.

Gören de TNS'de tüm dizileri dip yaptı sanar

hiçbir kanalı bırak show tv hiçbir gün hiçbir zaman 0 çekemez o nedir ya 0.00 :d 0.01 bile değil agb kimin hakkını yediyse Allah ından bulsun o kadarını söylüyorum sadece Allah ından bulsunlar

- - - Ekleme - - -

revan şike yapmadı mı diyon bi de yuhh artık ya bu kadar da olmaz madem çok iyi ölçtüler neden yoklar nerdeler yav kanal d ye ne koysan 10 dan başlıyodu arkadaş :D akasya durağı 10 larda alıyodu arka sokaklar ezeli geçiyodu adamlar ne koysa 10 la başlıyodu nerdeyse öbgzk yi 27 lere çıkardılar fatmagülün reklamda reytingi artıyomuş :d diyecek söz yok yazık hakkı yenen kanallara yapımlara yazık

yani evet show tv büyük kanal hiç bir zaman 0 çekemez ne demek 0 yani tüm türkiyede hiç kimse mi izlemiyo demek böyle bişey olamaz

0.01 bile değil 0.00 imkansız ötesi bişey show tv ye siyah ekran koy gene 0.00 ı geçer
zaten fatmagülde reklamda artıyomuş tespit edilmiş boşuna postalamadılar agb denen şikeci şirketi

Teknik bir hata olmuştur olabilir böyle şeyler. Arkasında başka şeyler aranması gereken bir şey olsa çoktan gündemin ana maddesi olmuştu. :)

teknik bir arıza yokmus. başta da yazdım. show tv itiraz ediyor agb ye . ama agb hata mata yok diyor.

bu haber gündeme geldi . bunu gündeme getiren Ali eyupoğlu .köşesine taşıdı

aga fatmagülün reklamda reytinginin artığı tablo var mı sende

agb de var işte :d 0.00 hemde 0.01 bile değil koskoca show tv :d

Uzun süre şike yapıldı..bu zaten bilinen bir şeydi....Kanald bu işten güzel para kaldırdı...)))

Hiçkimse bulmadı da beyazsoy buldu. Bu tablo gerçek olsa şikeyi ispat etmişlerdi şimdiye

Ayrıca bazı arkadaşlar o zaman ki, Kanal D'ye bak şimdikime diyorlar.

O zaman O zamanki Show Tv'ye bakın şimdikine. 2di şimdi 5ci oldu. Bu şike anlamına mı geliyor? Kanal D'nin doğru dürüst yeni bir projesi olmadan ilk 3'te. Ayrıca hergün de stabil reyting alıyor görüldüğü üzere.

Gören de TNS'de tüm dizileri dip yaptı sanar

revan sana bişey anlat imkansız :)))) bu haberi ben bulmadim daha önce yazdığım gibi ali eyüpogluna ait .. işte lınkı

magazin.milliyet.com.tr/-yok-boyle-dans-ta-sifir-reyting-soku-/ali-eyuboglu/magazin/magazinyazardetay/27.11.2010/1318559/default.htm

bu haber emrenın eski haberleri gündeme getırdıgı için yaptı. başta da bahsettim

ha şike gündeminde nasıl oldu da gündeme gelmedi onu bilmiyorum :))))))))

Son düzenleme: