Maskeli Fedai
Favori Üye
Tam anlamıyla boynuz spor...Wanda yengeden umduğunu bulamayıp Fener’ime patlayan Icardi abim gibiyim anlık… @MEnes
@MasacRE yoldaşımın da dediği gibi sonuna kadar hak ediyorsun...Paramparçayım..
Sayın Gs'li dostuma kimse dokunamaz... @MEnes
Yeter artık savunma sen de şu leş herifi Leşlok. Ne varsa bizde var işte. Bu hain sana bugün yalandan Sayın Gs'li dostum çekip yine 2 hafta ortadan kaybolacak işte. Yine bizimle baş başa kalacaksın onunla değil...@MasacRE yoldaşımın da dediği gibi sonuna kadar hak ediyorsun...
Yine gerekeni söylemişsin bu leş herife canım yoldaşım... Sen bambaşka bir detaysın be... @Maskeli Fedai @SherlockYeter artık savunma sen de şu leş herifi Leşlok. Ne varsa bizde var işte. Bu hain sana bugün yalandan Sayın Gs'li dostum çekip yine 2 hafta ortadan kaybolacak işte. Yine bizimle baş başa kalacaksın onunla değil...
Bu leş herifin anladığı dil bu Enes yoldaşım. Böyle göme göme akıllandıracağız bu herifi ancak başka yolu yok bu işin... @SherlockYine gerekeni söylemişsin bu leş herife canım yoldaşım... Sen bambaşka bir detaysın be... @Maskeli Fedai @Sherlock
Olsun biz yoldaşımızı böyle kabullendik. Yapacak bir şey yok her türlü hainliğine, rezilliğine rağmen o yine de bizim yoldaşımız @Sherlock @MEnes @Maskeli FedaiZamanında çok akıllandı da şimdi akıllanacak , boşa kürek çekiyorsun...
Şimşir @Sherlock
Aynen öyle canım yoldaşım... Bu leş herifi böyle böyle adam edeceğiz diye düşünüyorum... @Sherlock @Maskeli FedaiBu leş herifin anladığı dil bu Enes yoldaşım. Böyle göme göme akıllandıracağız bu herifi ancak başka yolu yok bu işin... @Sherlock
Afra, Mert ile olan tüm fotoğraflarını silmiş.İlk haber geldiğinde inanmamıştım ben üzüldüm ya
Mert Yazıcıoğlu, Mert Ramazan Demir'le olan fotoğraflarını silmiş. ŞOK!İlk haber geldiğinde inanmamıştım ben üzüldüm ya