Şimdi foruma giriş yaptı... @MEnes@MEnes ve @Maskeli Fedai yoldaşlarım bekleniyorsunuz...
Şimdi foruma giriş yaptı... @MEnes@MEnes ve @Maskeli Fedai yoldaşlarım bekleniyorsunuz...
Diyecek bir şey yok adaşım... Hayırlısı neyse o olsun bu hayatta... @Maskeli Fedai @MasacRE@MEnes ve @Maskeli Fedai yoldaşlarım bekleniyorsunuz...
Oraya +1 daha eklemenizi rica edeceğim
Yıllardır güzel bir bayan gördüm mü 'Allah sahibine bağışlasın' derim yine diyorum tabi de. Bakalım bize ne zaman bağışlayacak.
@Yakamoz-Asi , rastgele iyi balık yakalamışsın.
bak bak, hepsi nasilda üşüşmüş konuya
arttiran yok mu
Yakamoz'un başlattığı bizim de arkasından yürüdüğümüz bu yol ile birlikte forum halkımızın bu konudaki içler acısı hali ortaya çıktı maalesefDiyecek bir şey yok adaşım... Hayırlısı neyse o olsun bu hayatta... @Maskeli Fedai @MasacRE
@MEnes ve @Maskeli Fedai yoldaşlarım bekleniyorsunuz...
Diyecek bir şey yok adaşım... Hayırlısı neyse o olsun bu hayatta... @Maskeli Fedai @MasacRE
Ah ah ne hayatlar yaşanıyor.. Biz izlemeye devam..Yakamoz'un başlattığı bizim de arkasından yürüdüğümüz bu yol ile birlikte forum halkımızın bu konudaki içler acısı hali ortaya çıktı maalesef
Gelir gelmez yaktırdın yine bize be...Ah ah ne hayatlar yaşanıyor.. Biz izlemeye devam..
Ah ah ne hayatlar yaşanıyor.. Biz izlemeye devam..
Wanda yengeden umduğunu bulamayıp Fener’ime patlayan Icardi abim gibiyim anlık… @MEnesGelir gelmez yaktırdın yine bize be...
Icardi abim en azından kendine patlayacak bir yer buldu. Biz onu da bulamıyoruz... @MEnes @Maskeli FedaiWanda yengeden umduğunu bulamayıp Fener’ime patlayan Icardi abim gibiyim anlık… @MEnes
Sapıklı Fedai bulmuş diye duydum... @MEnes @Maskeli FedaiIcardi abim en azından kendine patlayacak bir yer buldu. Biz onu da bulamıyoruz... @MEnes @Maskeli Fedai
O sapık herif zaten bu aralar çok şüphe çekici hareketler yapıyor... @Maskeli Fedai @MEnesSapıklı Fedai bulmuş diye duydum... @MEnes @Maskeli Fedai
Sapıklı Fedai bulmuş diye duydum... @MEnes @Maskeli Fedai
Ben de kendisinin neler yaptığını kati suretle merak etmekle birlikte, çok şüphe çekici hareketler yaptığına sonuna kadar katılıyorum yoldaşım... Gelip bize hesap verip açıklama yapmalı... @Maskeli FedaiO sapık herif zaten bu aralar çok şüphe çekici hareketler yapıyor... @Maskeli Fedai @MEnes
Sapıklı Fedai bulmuş diye duydum... @MEnes @Maskeli Fedai
O sapık herif zaten bu aralar çok şüphe çekici hareketler yapıyor... @Maskeli Fedai @MEnes
Yoldaşlarımın bu şüpheci özelliklerinden rahatsızım.. Ben hala eski Maskeli'yim..Ben de kendisinin neler yaptığını kati suretle merak etmekle birlikte, çok şüphe çekici hareketler yaptığına sonuna kadar katılıyorum yoldaşım... Gelip bize hesap verip açıklama yapmalı... @Maskeli Fedai
İlk haber geldiğinde inanmamıştım ben üzüldüm ya
@MEnes ve @Maskeli Fedai yoldaşlarım bekleniyorsunuz...
bak bak, hepsi nasilda üşüşmüş konuya
arttiran yok mu
@Yakamoz-Asi , rastgele iyi balık yakalamışsın.
Yıllardır güzel bir bayan gördüm mü 'Allah sahibine bağışlasın' derim yine diyorum tabi de. Bakalım bize ne zaman bağışlayacak.
@Keith Long @serhattOraya +1 daha eklemenizi rica edeceğim
@Keith Long @serhatt
4 yıl beraberlik yaşayan ikilinin ayrılık kararı almasının ardından aynı evde yaşamaya devam etmesi barıştıkları yorumuna neden oldu. Ancak Uskumruköy’deki bir sitede bulunan 2 katlı villada yaşayan ikilinin barışmadığı, sadece arkadaşlıklarının devam ettiği öğrenildi. Dizi setinin yoğunluğu nedeniyle hemen yeni eve çıkamayan Saraçoğlu’nun bu nedenle kısa bir süre daha eski evinde kaldığı ve eşyalarını yavaş yavaş yeni evine taşıdığı öğrenildi.
Kaynak: Birsen Altuntaş
Çok yoğun ise hemen olmaz ki o işler.Bunlar ayni evde yasamaya devam ederse barisirlar, benden söylemesi. kiz tasinmak istemiyor herhal, yoksa kafasina koydu mu 5 dakika durmaz orada.
Çok yoğun ise hemen olmaz ki o işler.
O da doğru gerçi ama birkaç güne belli olur o barışırlarsa.Valla insan istedigi zaman neler yapabilir, yogunluk falan hikaye.
Bu kadar sık kaybolarak bütün şüpheleri üstüne çeken sensin... Hala nasıl eski Maskeli olduğundan söz edebilirsin ve buna inanmamızı bekleyebilirsin... Sen canın yoldaşlarını sürekli yarı yolda bırakıp aylarca gelmeyen ve bizimle aynı ortamda (bunu iyi biliyorsun...) bulunmayı bile reddeden bir hainsin... @Sherlock @MasacREYoldaşlarımın bu şüpheci özelliklerinden rahatsızım.. Ben hala eski Maskeli'yim..
Yoldaşlarımın bu şüpheci özelliklerinden rahatsızım.. Ben hala eski Maskeli'yim..
Enes yoldaşım bu hain herif için gerekenleri söylemiş zaten. Üstüne söylenecek çok bir şey yok. Sadece tek bir ufak ekleme yapmak istiyorum bu leş için. At yalanı... @SherlockBu kadar sık kaybolarak bütün şüpheleri üstüne çeken sensin... Hala nasıl eski Maskeli olduğundan söz edebilirsin ve buna inanmamızı bekleyebilirsin... Sen canın yoldaşlarını sürekli yarı yolda bırakıp aylarca gelmeyen ve bizimle aynı ortamda (bunu iyi biliyorsun...) bulunmayı bile reddeden bir hainsin... @Sherlock @MasacRE
Bu kadar sık kaybolarak bütün şüpheleri üstüne çeken sensin... Hala nasıl eski Maskeli olduğundan söz edebilirsin ve buna inanmamızı bekleyebilirsin... Sen canın yoldaşlarını sürekli yarı yolda bırakıp aylarca gelmeyen ve bizimle aynı ortamda (bunu iyi biliyorsun...) bulunmayı bile reddeden bir hainsin... @Sherlock @MasacRE
Paramparçayım..Enes yoldaşım bu hain herif için gerekenleri söylemiş zaten. Üstüne söylenecek çok bir şey yok. Sadece tek bir ufak ekleme yapmak istiyorum bu leş için. At yalanı... @Sherlock
Beter ol hak ediyorsun sen paramparça olmayı...Paramparçayım..