Alina Boz devamlı karşıma çıkan bir isim. Gerçekten güzel kadın. Minyon ve tatlı. Diğer kızı pek bilmiyorum.
Bu nasıl eşleşme... @Dosi @Tolstoyevski
Durup, düşünüp, önemli bir takım analizler yapmamın ardından Alina Boz diyorum. Yoldaşlarımla resmen tek vücut olmuşuz bu arada, bakalım Hainku (@MasacRE) yine ihanet edecek mi... @MEnes @MasacRE
Hainku'dan bunu beklemek çok normal çünkü kendisi güzelden anlamayan bizi hep yarı yolda bırakan büyük bir haindir... @MasacRE @Maskeli Fedai
Yoldaşlarım beni nasıl da tanıyorHainku'nun dün Pınar Deniz'e karşı nasıl kumpaslar düzenlediğini gördük yoldaşlarım.. Aynı şeyi Alina Boz'a karşı da yapmayacağının bir garantisi yok.. @MasacRE
Alina Boz
Alina Boz
Alina Boz
Alina Boz ..
Alina Boz
Bin defa Alina Boz..
Alina Bozzz
A BAlina Boz
Alina Boz
ALİNA BOZ
Pınar Deniz/Hazal Kaya, Ayça Ayşin Turan engellerini aşarsa neden olmasınAfra Saraçoğlu'na 12 oy fark atan insan yarışmayı kazanmış demektir. Sıfır şaka. Etkinlikteki emekleriniz için teşekkürler @Dosi @Tolstoyevski, yarı final ve final anketlerine gerek kalmadı...
Engel mengel mi kaldı, çeyrek finaller bitiyor...Pınar Deniz/Hazal Kaya, Ayça Ayşin Turan engellerini aşarsa neden olmasın
Afra Saraçoğlu'na 12 oy fark atan insan yarışmayı kazanmış demektir. Sıfır şaka. Etkinlikteki emekleriniz için teşekkürler @Dosi @Tolstoyevski, yarı final ve final anketlerine gerek kalmadı...
Pınar Deniz/Hazal Kaya, Ayça Ayşin Turan engellerini aşarsa neden olmasın
Önce yarıyı geçsin, sonra finalde bakılır ama iyi çatışacağı isimler mevcutEngel mengel mi kaldı, çeyrek finaller bitiyor...
Kim görmüyor? Farkı görmedin galibaAlina bana göre fazlasıyla hak ediyor bu noktalara gelmeyi, saf-duru bir güzelliği var. Tamam güzellik göreceli ama Alina'nın güzelliği nasıl görülmez ona hayret ediyorum
Afra da oldukça güzel ama gözleriyle daha ön plana çıkan bir isim daha çok. Alina ise bir içim su...
Burada öyle ama daha geçen turlar kıl payı geçmemiş miydiÖnce yarıyı geçsin, sonra finalde bakılır ama iyi çatışacağı isimler mevcut
Kim görmüyor? Farkı görmedin galiba
Yoooooo 5 farkla almışBurada öyle ama daha geçen turlar kıl payı geçmemiş miydi
Ondan bir önceki tur yaniYoooooo 5 farkla almış
3lü elemeler sayılmaz. Sonuçta oy bölünüyor ve orda da kıl payılık durum yoktuOndan bir önceki tur yani
Afra Saraçoğlu
------
Yoldaşlarım beni nasıl da tanıyor
Hiç bir zaman şaşırtmadı, şaşırtmayacak... ALİNA mükemmeliği varken gitti kime oy verdi...
Ben şimdiden diğer favorim ile eşleşirse kime oy vereceğim,kararsızım bir süre bekletirim oyumu. Tabi ikisi ayrı isimler ile eşleşip biri finali görmezse öyle bir duruma düşmemEkli dosyayı görüntüle 103403
@bazinga @Dosi @Tolstoyevski
Kazandığında bir ödül yollayalım lütfen 🔥 🔥 🔥 🔥
Ben çok fazla yerli dizi izlemiyorum yada çok yerli magazinden haberim yok, gerçekten bazı isimleri burada tanıyorum.Anlık görsellere bakıyorum fakat Alina Boz AŞK 101 den bu yana takip ettiğim için ve kafamdaki bana ait güzellik kriterlerini fazlaca sağladığı için gerçekten ayrı tutuyorum.Ben şimdiden diğer favorim ile eşleşirse kime oy vereceğim,kararsızım bir süre bekletirim oyumu. Tabi ikisi ayrı isimler ile eşleşip biri finali görmezse öyle bir duruma düşmem
4 isimden 3 tanesi bence şansı var. Bakalım kazanan kim olacak.