0 puan yapıyon demi?ben okurken cevaplayarak okuyorum zaten bende yarışrak test ediyorum kendimi
0 puan yapıyon demi?ben okurken cevaplayarak okuyorum zaten bende yarışrak test ediyorum kendimi
Aklına gelmediği için @Yiğitt ile birlikte yarı finallare çıktınŞimdi hatırladım da daha önce duymuştum galiba. Ama yarışırken aklıma gelmedi.
Aklına gelmediği için @Yiğitt ile birlikte yarı finallare çıktın
Şimdi hatırladım da daha önce duymuştum galiba. Ama yarışırken aklıma gelmedi.
Belki salam yiyen vardır dünyada bir yerlerde, nesnel değil bu sorular.
Belki salam yiyen vardır dünyada bir yerlerde, nesnel değil bu sorular.
Aklına gelmediği için @Yiğitt ile birlikte yarı finallare çıktın
bunlar azeybeycana gitse bir dışarıda gezip eve gelse babasına şey der yolda kimi görsem benden salam istiyor baba bakkal dükkanı falanmı açsakŞimdi hatırladım da daha önce duymuştum galiba. Ama yarışırken aklıma gelmedi.
bu çok iyiydibunlar azeybeycana gitse bir dışarıda gezip eve gelse babasına şey der yolda kimi görsem benden salam istiyor baba bakkal dükkanı falanmı açsak
daha sorulara tam bakmadım.İksi de yarı finale geçti Mantıklı karar oydu, o kararı da verdik Sizle beraber.
@EnveR e rakip olup hazırlayacağım sorularla yarışacaksın demi? ben türkçesinide yazarım
Aynen, Türkçelerini yazsa iyi olur. Sadece yenmez ya da yenir demesi olmaz @EnveR
HarikasınHer zaman Zeynep'cim.
O sizin harikalığınız efendimdaha sorulara tam bakmadım.
Üstten kim üst tura baktı diye bakındım.
sonra yine testimi yapıp yorumumu yaparım
nerden aklına geldiyse harika ve farklı bir yarışma.
Teşekkür ederim Sen de hazılan ha sahalara çıkıyorsun yakındaNeye göre kime göre oy vericez diye düşünürken anketin kapandığını gördüm. Büyük bir ikilemden kurtardın bizi ve ayrıca ellerine sağlık @EnveR
Teşekkür ederim. Öyle yapmak daha iyi olur gerçi doğru diyorsun. Oylamaya yetişemedin değil ki oylama olmadı zaten Öyle süs olsun diye şeaptım
Rakip mi? vız gelir tıs gider Şaka şaka.Hep destek tam destek benden. İlk bölüme konuk almasan bozuşuruz
ay zaten yarışmayı senin için yapıyorum tek bölümlük, sende yarışmacı olma hissini tad diye.O sizin harikalığınız efendim
Teşekkür ederim Sen de hazılan ha sahalara çıkıyorsun yakında
Teşekkür ederim. Öyle yapmak daha iyi olur gerçi doğru diyorsun. Oylamaya yetişemedin değil ki oylama olmadı zaten Öyle süs olsun diye şeaptım
Rakip mi? vız gelir tıs gider Şaka şaka.Hep destek tam destek benden. İlk bölüme konuk almasan bozuşuruz