eTV Afiyet Olsun - 2. Bölüm | Yiğitt & Aserat | Yeni Bölüm

Puanımı hesaplamadım vlla :A @EnveR

yalnız salamın azericede selam olduğunu bilmeyen bir ikiniz varsınız galiba ben bile biliyorum ayoll salam demişler direk okunduğu gibi :A :A :A @Aserat
Aynen Salam biraz sorunlu oldu.Kendi kendime düşündüm 50% bilecekler diye ama hiç biri bilemedi :A

Aklına gelmediği için @Yiğitt ile birlikte yarı finallare çıktın :A
Şimdi hatırladım da daha önce duymuştum galiba. Ama yarışırken aklıma gelmedi. :A
Puanımı hesaplamadım vlla :A @EnveR

yalnız salamın azericede selam olduğunu bilmeyen bir ikiniz varsınız galiba ben bile biliyorum ayoll salam demişler direk okunduğu gibi :A :A :A @Aserat
Belki salam yiyen vardır dünyada bir yerlerde, nesnel değil bu sorular. :A

Belki salam yiyen vardır dünyada bir yerlerde, nesnel değil bu sorular. :A
Aklına gelmediği için @Yiğitt ile birlikte yarı finallare çıktın :A
Şimdi hatırladım da daha önce duymuştum galiba. Ama yarışırken aklıma gelmedi. :A
bunlar azeybeycana gitse bir dışarıda gezip eve gelse babasına şey der yolda kimi görsem benden salam istiyor baba bakkal dükkanı falanmı açsak :A :A :A

İksi de yarı finale geçti :X Mantıklı karar oydu, o kararı da verdik :X Sizle beraber. :Z
daha sorulara tam bakmadım.
Üstten kim üst tura baktı diye bakındım.
sonra yine testimi yapıp yorumumu yaparım :A
nerden aklına geldiyse harika ve farklı bir yarışma.

Neye göre kime göre oy vericez diye düşünürken anketin kapandığını gördüm. Büyük bir ikilemden kurtardın bizi ve ayrıca ellerine sağlık @EnveR :D

Çok güldüm :F:F Hepsini buldum bu hafta. :A:A
Çok iyiydiniz. :D @Yiğitt @Aserat @EnveR Bir ipezor yoktu ama bu hafta. :A Onu da 'ip' kelimesinden bulmak mümkündü bu arada. :D
Bu arada Enver soru sonrası türkçedeki anlamını yazarsan herkes aydınlanır. :X
Oya da yetişememişiz iyi oldu ama baya incelemem gerekecekti. :A

Çok iyiydiniz. :D @Yiğitt @Aserat @EnveR Bir ipezor yoktu ama bu hafta. :A Onu da 'ip' kelimesinden bulmak mümkündü bu arada. :D
@EnveR e rakip olup hazırlayacağım sorularla yarışacaksın demi? ben türkçesinide yazarım :A
@Aserat sende çalışmalara başla kesinleşince bende ona göre soruları hazırlayayım :D

Aynen, Türkçelerini yazsa iyi olur. Sadece yenmez ya da yenir demesi olmaz @EnveR :D

daha sorulara tam bakmadım.
Üstten kim üst tura baktı diye bakındım.
sonra yine testimi yapıp yorumumu yaparım :A
nerden aklına geldiyse harika ve farklı bir yarışma.
O sizin harikalığınız efendim :bhr:

Neye göre kime göre oy vericez diye düşünürken anketin kapandığını gördüm. Büyük bir ikilemden kurtardın bizi ve ayrıca ellerine sağlık @EnveR :D
Teşekkür ederim :Z Sen de hazılan ha sahalara çıkıyorsun yakında :A

Teşekkür ederim. :Z Öyle yapmak daha iyi olur gerçi doğru diyorsun. :A Oylamaya yetişemedin değil ki oylama olmadı zaten :A Öyle süs olsun diye şeaptım :A

@EnveR e rakip olup hazırlayacağım sorularla yarışacaksın demi? ben türkçesinide yazarım :A
@Aserat sende çalışmalara başla kesinleşince bende ona göre soruları hazırlayayım :D
Rakip mi? vız gelir tıs gider :F Şaka şaka.Hep destek tam destek benden. :Z İlk bölüme konuk almasan bozuşuruz :A

Son düzenleme:
O sizin harikalığınız efendim :bhr:

Teşekkür ederim :Z Sen de hazılan ha sahalara çıkıyorsun yakında :A

Teşekkür ederim. :Z Öyle yapmak daha iyi olur gerçi doğru diyorsun. :A Oylamaya yetişemedin değil ki oylama olmadı zaten :A Öyle süs olsun diye şeaptım :A

Rakip mi? vız gelir tıs gider :F Şaka şaka.Hep destek tam destek benden. :Z İlk bölüme konuk almasan bozuşuruz :A
ay zaten yarışmayı senin için yapıyorum :D tek bölümlük, sende yarışmacı olma hissini tad diye.
Öyle kendi dilinde sorup başkalarını terletmek kolay. Az birazda sen terle :A isvecce en zor kelimeleri seçecem :A ve kanalınızın zengin sahibi @Aserat sunacak :D

Son düzenleme: