Oyunculuk da var bence haksızlık etme. Özellikle komedilerde iyi.Oyunculuk olmayınca bu da mı başlamiş bi taraflarını övmeyeŞey yazsaymiş "böyle g*tü olmayan da kendine erkeğim demesin"
Oyunculuk da var bence haksızlık etme. Özellikle komedilerde iyi.Oyunculuk olmayınca bu da mı başlamiş bi taraflarını övmeyeŞey yazsaymiş "böyle g*tü olmayan da kendine erkeğim demesin"
Kaçtane dramada oynadı hiç birinde beğenmedimOyunculuk da var bence haksızlık etme. Özellikle komedilerde iyi.Ama adamın sosyal medya paylaşımları böyle troll zaten öyle bir amacı olduğunu sanmıyorum.
Bunu gören @Çiğdem ve @serhatt diziye başlamaya karar vermiş.@xemrexxx @Yiğitt @xBUGRAx @Forumdash @kerem @MasacRE
https://twitter.com/x/status/1154374432003186690
@xemrexxx Paylaştıkları kadar etkilemiyorOyunculuk olmayınca bu da mı başlamiş bi taraflarını övmeyeŞey yazsaymiş "böyle g*tü olmayan da kendine erkeğim demesin"
Ayol totosunu çıplak paylaşsa bayılırsın eblek suratlı guzmanı bile poposu için ne övmüştün?? @Forumdash
Her bölümün son sahnesi heyecanlıAyol totosunu çıplak paylaşsa bayılırsın eblek suratlı guzmanı bile poposu için ne övmüştün?? @Forumdash
Yabancı olmadından dedim bende zatenAyol totosunu çıplak paylaşsa bayılırsın eblek suratlı guzmanı bile poposu için ne övmüştün?? @Forumdash
Bacım 4 yılı başi seni övmüşAyol totosunu çıplak paylaşsa bayılırsın eblek suratlı guzmanı bile poposu için ne övmüştün?? @Forumdash
????
Oyunculuk da var bence haksızlık etme. Özellikle komedilerde iyi.Ama adamın sosyal medya paylaşımları böyle troll zaten öyle bir amacı olduğunu sanmıyorum.
Ben düşündüm de rakip oyuncu meseleleri.
kız kediye bakın tam @serhatt ın hayal ettiği noktada uyuyorHer bölümün son sahnesi heyecanlı
@xemrexxx
kedi ağzının tadını biliyor
Tırmalar inş Hardal tozuydu değilmi bu adam
Bunak. Ss
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?