Kanal D Afili Aşk - Dizi Yorumları

Oyunculuk olmayınca bu da mı başlamiş bi taraflarını övmeye:F Şey yazsaymiş "böyle g*tü olmayan da kendine erkeğim demesin" :F
Oyunculuk da var bence haksızlık etme. Özellikle komedilerde iyi. :A Ama adamın sosyal medya paylaşımları böyle troll zaten öyle bir amacı olduğunu sanmıyorum. :A

• Güldürdün
Reactions: Forumdash
Oyunculuk da var bence haksızlık etme. Özellikle komedilerde iyi. :A Ama adamın sosyal medya paylaşımları böyle troll zaten öyle bir amacı olduğunu sanmıyorum. :A
Kaçtane dramada oynadı hiç birinde beğenmedim:X Bunu izlemedim. O surata zaten romantik komedi olurdu :A

• Güldürdün
Reactions: Aserat
ben kadroya katılan yeni parlağı görünce çoktan başladım zaten :A @xemrexxx @Çiğdem
Oyunculuk olmayınca bu da mı başlamiş bi taraflarını övmeye:F Şey yazsaymiş "böyle g*tü olmayan da kendine erkeğim demesin" :F
@xemrexxx Paylaştıkları kadar etkilemiyor :A :A :A @MasacRE

Yabancı Türk etkiside var tabi :F :F :F

Ben düşündüm de rakip oyuncu meseleleri. :A :A
@xemrexxx Paylaştıkları kadar etkilemiyor :A :A :A @MasacRE

Yabancı Türk etkiside var tabi :F :F :F
Her bölümün son sahnesi heyecanlı
@xemrexxx
kız kediye bakın tam @serhatt ın hayal ettiği noktada uyuyor :A :A @dreamy @turkuazz @ozmoturk @vadikızı @Dosi @mrt-06 @YiğittTT @Harunnn60 @Sherlock @Maskeli Fedai @Gizmen @alperuz @Emre Ozansoy

Forum İstatistikleri

Konular
173,090
Üyeler
8,483
Son Üye
justking