Oyunculuk da var bence haksızlık etme. Özellikle komedilerde iyi.Oyunculuk olmayınca bu da mı başlamiş bi taraflarını övmeyeŞey yazsaymiş "böyle g*tü olmayan da kendine erkeğim demesin"
![]()
Oyunculuk da var bence haksızlık etme. Özellikle komedilerde iyi.Oyunculuk olmayınca bu da mı başlamiş bi taraflarını övmeyeŞey yazsaymiş "böyle g*tü olmayan da kendine erkeğim demesin"
![]()
Kaçtane dramada oynadı hiç birinde beğenmedimOyunculuk da var bence haksızlık etme. Özellikle komedilerde iyi.Ama adamın sosyal medya paylaşımları böyle troll zaten öyle bir amacı olduğunu sanmıyorum.
![]()
@xemrexxx Paylaştıkları kadar etkilemiyorOyunculuk olmayınca bu da mı başlamiş bi taraflarını övmeyeŞey yazsaymiş "böyle g*tü olmayan da kendine erkeğim demesin"
![]()
Ayol totosunu çıplak paylaşsa bayılırsın eblek suratlı guzmanı bile poposu için ne övmüştün?? @Forumdash
Her bölümün son sahnesi heyecanlıAyol totosunu çıplak paylaşsa bayılırsın eblek suratlı guzmanı bile poposu için ne övmüştün?? @Forumdash
Yabancı olmadından dedim bende zatenAyol totosunu çıplak paylaşsa bayılırsın eblek suratlı guzmanı bile poposu için ne övmüştün?? @Forumdash
Bacım 4 yılı başi seni övmüşAyol totosunu çıplak paylaşsa bayılırsın eblek suratlı guzmanı bile poposu için ne övmüştün?? @Forumdash
????
Oyunculuk da var bence haksızlık etme. Özellikle komedilerde iyi.Ama adamın sosyal medya paylaşımları böyle troll zaten öyle bir amacı olduğunu sanmıyorum.
![]()
Ben düşündüm de rakip oyuncu meseleleri.![]()
![]()
kız kediye bakın tam @serhatt ın hayal ettiği noktada uyuyorHer bölümün son sahnesi heyecanlı
@xemrexxx
Bunak. Ss