Adam karizmasına güveniyor tabi. E aklı da bende kaldı o gün yanıma gelmedi diye. Etkilenmiş benden.Diğerlerine para versen öyle teklifler yazmazdı. Fena çıktı @Tolstoyevski
Adam karizmasına güveniyor tabi. E aklı da bende kaldı o gün yanıma gelmedi diye. Etkilenmiş benden.Diğerlerine para versen öyle teklifler yazmazdı. Fena çıktı @Tolstoyevski
Bana da bu teklifle geldi reddettimDiğerlerine para versen öyle teklifler yazmazdı. Fena çıktı @Tolstoyevski
Birde seni oy dilenmekle suçlamıştıBana da bu teklifle geldi reddettim
Şu muşmula suratlı çok iftiracı @serhattBirde seni oy dilenmekle suçlamıştı
Çok entrikacı herkes
Hayır dilendi, ispat edebilirim.Birde seni oy dilenmekle suçlamıştı
Çok entrikacı herkes
Pişman ettim seni reddettiğin için.Bana da bu teklifle geldi reddettim
Yooo Nerde ettinHayır dilendi, ispat edebilirim.
------
Pişman ettim seni reddettiğin için.
İstediğin isimlere oy vermeyerek ettim ya.Yooo Nerde ettin
Sen ne hainsin..
O isimler tur atladıİstediğin isimlere oy vermeyerek ettim ya.
Olsun benim oyumu alamadılar oh olsun.O isimler tur atladı
Hayır tabii ki... Geniş Aile'yi ya seversin ya sevmezsin bu kadar basit Afet diyebilirsin o yüzden...
Şampiyon yapacak kadar sevmiyorsun demek favori karakterini.Hayır tabii ki... Geniş Aile'yi ya seversin ya sevmezsin bu kadar basit Afet diyebilirsin o yüzden...
Bu forumda imkansız zaten çeyrek final başarı benceŞampiyon yapacak kadar sevmiyorsun demek favori karakterini.
Bu kadar inatçı olmasan o imkansızı başarmana yardım ederdim.Bu forumda imkansız zaten çeyrek final başarı bence
Oy durumunu oy verdiğim için görüyorum şu anda...Bu kadar inatçı olmasan o imkansızı başarmana yardım ederdim.
O aradaki fark kapanır eğer Cevahir yeniliyorsa, bana güven.Oy durumunu oy verdiğim için görüyorum şu anda...