AngelicaBildiklerim olarak Sit-com ve komedi dizilerinin kalitelisini izliyor (burda kendime de pay var çünkü aralarında en sevdiklerim var) @xdragxx
AngelicaBildiklerim olarak Sit-com ve komedi dizilerinin kalitelisini izliyor (burda kendime de pay var çünkü aralarında en sevdiklerim var) @xdragxx
Mosiiii yaaa hem Geniş Aile hem Seinfeld ortağııım..Bildiklerim olarak Sit-com ve komedi dizilerinin kalitelisini izliyor (burda kendime de pay var çünkü aralarında en sevdiklerim var) @xdragxx
Dizi arıyorsan ilk sezonu da izle Tc topraklarının en başarılı komedi işi...@xdragxx için Cevahir dedim
Ufuk Özkan çok sevdiğim bir oyuncu ZKFO'da çok iyi oynamıştı belki sınavlardan sonra başlayabilirimDizi arıyorsan ilk sezonu da izle Tc topraklarının en başarılı komedi işi...
Ufuk Özkan reyisin zirve işi zaten kendisi de diyor hayatımın sonuna kadar Cevahir'i oynamak isterdim diyeUfuk Özkan çok sevdiğim bir oyuncu ZKFO'da çok iyi oynamıştı belki sınavlardan sonra başlayabilirim
108 bölüm.... 😱Ufuk Özkan reyisin zirve işi zaten kendisi de diyor hayatımın sonuna kadar Cevahir'i oynamak isterdim diye
Başlayacağın zaman söyle ama yutupta 1.bölüm diye 27.bölüm falan paylaşıyorlar karışık yardım ederim ben
İlk 49 bölümü izle zaten bırakmak istemezsin Ki bana göre ilk 70 bölümü izlemen de yeterlidir..108 bölüm.... 😱
ilk 5-6 bölüm önemli benim için eğer onları seversem sonuna kadar giderim, dizi hemen mi açılıyor yoksa sonradanİlk 49 bölümü izle zaten bırakmak istemezsin Ki bana göre ilk 70 bölümü izlemen de yeterlidir..
3.bölümde açılıyor sen 5-6 bölüm diyorsan hayli hayli alışırsın Zaten ilk başta sadece 13 bölümlük yaz dizisi olarak planlanmıştı. Ama baktılar çok tuttu baya bir kitlesi oluştu ve 108 bölüm sürdü. İlk sezondaki reytingleri bir daha hiçbir komedi dizisi alamadı..ilk 5-6 bölüm önemli benim için eğer onları seversem sonuna kadar giderim, dizi hemen mi açılıyor yoksa sonradan
Ulvi iyiymiş3.bölümde açılıyor sen 5-6 bölüm diyorsan hayli hayli alışırsın Zaten ilk başta sadece 13 bölümlük yaz dizisi olarak planlanmıştı. Ama baktılar çok tuttu baya bir kitlesi oluştu ve 108 bölüm sürdü. İlk sezondaki reytingleri bir daha hiçbir komedi dizisi alamadı..
------
Özlettin be @BARON男爵
Hep @Tolstoyevski alıştırdı seni
Diğerlerine para versen öyle teklifler yazmazdı. Fena çıktı @TolstoyevskiAlışmış kudurmuştan beterdir.
En yüreklileri de o çıktı ama.