Adele - Hello (Yeni Klip)

İlk hafta satış rekoruda kırıldı.:D @Titanium

1. 1.112.000 - hello - Adele
  2. 636.000 - Right round - Florida
  3. 623.000 - we are never ever - Taylor
  4. 610.000 - Tik tok - Kesha
  5. 582.000 - I knew you Were trouble - Taylor
  6. 559.000 - Bruno Mars
  7. 557.000 - Roar - Katy
  8. 544 - Shake it OFF - Taylor
@Ahmad @yigit_00 @hayret bi şey @OzaN @Harunnn60 @-potterhead-
Kırmadığı rekor kaldı mı acaba ?

Şimdi gördüm. One Direction'un en kısa sürede 1M beğeniye ulaşma rekorunu kıramamış. :A

Hee Adele kıramadı tamam.:F NASA'da çekmişler klibi. Bence de şuanlık en iyi klip.:D Emek büyük şarkıda çok güzel ben hala dinliyorum.:D
Biliyorum, NASA'da çekilen ilk ve tek klip. Ama o 4 kişilik yer de hep bir eksiklik hissediliyordu klipte. :(

Nubare, Nubare. Nubare ken dıreg mi daevn :Z:Z

Zayn olsa cidden şahane olurdu. Bence ergen bit grup değil o.:D Zayn acaba napacak bundan sonra.:X
Zayn'e sinir oluyırum ya. Gruptan "Çok yoruldum, dinlenmek istiyorum" diye ayrıldı. Sonra Naughty Boy ile anlaştı, hatta bir şarkısı bile çıktı. Hatta Naughty Boy'u gruptan birine (Galiba Louis'yi) karşı savundu. Sonra NB ona kazık atınca 1D onun arkasında durdu. Zayn, çok bencil biri.

Şaka maka 1 milyara yürüyecek hız kesmeden heralde. :A:A

Şarkıyı sevmeye başladım, hatta listeme girdi girecek. :D Klibi 1.21'den başladık keyfinize bakın. :v0:

Şaka maka 1 milyara yürüyecek hız kesmeden heralde. :A:A

Şarkıyı sevmeye başladım, hatta listeme girdi girecek. :D Klibi 1.21'den başladık keyfinize bakın. :v0:

PSY'ı geçeceği düşünülüyor.:D Bence zor tabu ama Vevo'da en çok dinlenen olabilir. Günde 12m dinlemiyormuş en az.:D

Bir Beyonce falan değil tabi ama Ariana kadarda yeni değil. 3. Albümü galiba. 19 21 25 diye. 21 adlı albümü ile en çok grammy kazanan oldu. Bir youtube'dan şarkıları dinle.:D
Katy'nin tarzına çok uzak belki o sebeple bilmiyorsundur.:X
senin yayınladığın her klipte araya zenci yumurtalar karışıyor özelmi arıyorsun yoksa tesadüfmü :)) şarkıcı ve şarkı güzel :)

senin yayınladığın her klipte araya zenci yumurtalar karışıyor özelmi arıyorsun yoksa tesadüfmü :)) şarkıcı ve şarkı güzel :)

Umbrellanın recabinda yoktu zenci.:F
Rihanna ırkçı sanırım biraz. Stay dışında yok beyaz oyuncu klibinde. Birde BBHMM var ama oradakiler kadın senin için + yani.:F

360 milyon izlemiş klip. Yeni yıla girmeden 1 milyar olacak gibi çünkü şarkı yayınlanalı 3 hafta oldu daha.:F
@Ahmad @-potterhead- @Titanium bence en geç Şubatta 1 milyar olur ve 3-4 ayda 1 milyar olmuş olur. Taylor 8 ay Wiz Khalifa 7 ayda 1 milyar oldu. 1 rekor daha geliyor.:F

360 milyon izlemiş klip. Yeni yıla girmeden 1 milyar olacak gibi çünkü şarkı yayınlanalı 3 hafta oldu daha.:F
@Ahmad @-potterhead- @Titanium bence en geç Şubatta 1 milyar olur ve 3-4 ayda 1 milyar olmuş olur. Taylor 8 ay Wiz Khalifa 7 ayda 1 milyar oldu. 1 rekor daha geliyor.:F

Bence de 1 milyara kadar ara vermeyecek, fazla abarttılar. :F

Şarkıya pek ilgi göstermediğim için takmadım Türkçe meali hoşmuş cidden.:D

2015-11-16 02.22.06.png

@yigit_00 @Ahmad @Amoureux @Titanium @OzaN @Harunnn60 @xemrexxx @turkuazz @adımutlulukk @pompy

Forum İstatistikleri

Konular
176,190
Üyeler
8,558
Son Üye
Redi