- Reaksiyon puanı
- 58,385
- Puanı
- 1,060
Cidden çok iyi, ingiliscede dinlerken biraz anliyorum ama böyle direkt çevirisini okuyunca çok beğendim.
Teşekkürler.![]()
Çok şiirsel ve duygulu. Bayıldım bende.
Cidden çok iyi, ingiliscede dinlerken biraz anliyorum ama böyle direkt çevirisini okuyunca çok beğendim.
Teşekkürler.![]()
Acaba gün gün kaç milyon aldığını not eden varmı?Sanki hafiften bir yavaşladı gibi geldi bana.
Şu şekil artık günde 12-13 değilde 10 😛
1. ay oldu ve 449M izlenme şu an.
30 güne ortalama 15M izlenmeye sahip.
Ayrıca klip 1 ayda 5M+ beğeni aldı ve AdeleVEVO kanalı 2M'den fazla abone kazandı.
@sokak sanati @OzaN @Titanium @yigit_00 @Harunnn60 @turkuazz
Albümden en az 2 tane daha böyle şarkı çıkar heralde.100 kilosuyla oturdu müzik sektörüne.ss
Albümde çıktı daha büyük patlama bekliyorum.![]()
Albümden en az 2 tane daha böyle şarkı çıkar heralde.
Taylor'da kaç tane çikmişti.![]()
Albümden en az 2 tane daha böyle şarkı çıkar heralde.
Taylor'da kaç tane çikmişti.![]()
2'si 1Milyar, 1'si de yakin aylarda olur.3 tane hiç çıktı galiba.ss Bad Blood BS ve SiO
3 tane hiç çıktı galiba.ss Bad Blood BS ve SiO
2'si 1Milyar, 1'si de yakin aylarda olur.
Ayrıca Style ve Wildest Dream'i de unutma.![]()
1 Milyar'ı geçer bence.1. ay oldu ve 449M izlenme şu an.
30 güne ortalama 15M izlenmeye sahip.
Ayrıca klip 1 ayda 5M+ beğeni aldı ve AdeleVEVO kanalı 2M'den fazla abone kazandı.
@sokak sanati @OzaN @Titanium @yigit_00 @Harunnn60 @turkuazz
Daha ne olsun ya 1 milyarı en hızlı bulan şarkı olur herhalde. Belki Gangnam hariçtir bilmiyorum.Şarkı 700 milyon olmuş gibi. Yeni yıla 1 milyar diyorduk ama yavaş ilerliyor artık.
@OzaN @Ahmad @Harunnn60 @hayret bi şey @turkuazz @-potterhead-
Daha ne olsun ya 1 milyarı en hızlı bulan şarkı olur herhalde. Belki Gangnam hariçtir bilmiyorum.![]()
Bu kadın Türk asıllıymış demek ki o yüzden kanın kaynadı.çok kaliteli bir şarkı gerçekten yılın bence en iyi şarkısı diyebiliceğim kalitede giriş kısımları yinede çok aşırı iyi diyemem ama nakarat kısımları harika çok içten yorumlamış yabancı slowların nakaratı çok can alıcı oluyor cidden özellikle bu şarkı için![]()
aaaa soğuum şimdi nedense kadındanBu kadın Türk asıllıymış demek ki o yüzden kanın kaynadı.![]()
aaaa soğuum şimdi nedense kadından![]()