Unutulmaz Adanalı (2008-2010)

Fiko mu iyidi yapma Allah aşkına Dunya da ki en saçma, en irrite edici karakterdi diyebilirim hele ki o Lezine Nine. Ey Allahım saçmalık ötesi birşeydi.

Fiko mu iyidi yapma Allah aşkına Dunya da ki en saçma, en irrite edici karakterdi diyebilirim hele ki o Lezine Nine. Ey Allahım saçmalık ötesi birşeydi.
Niye öyle dedin, benim hoşuma gidiyordu.
Lezine ninenin ''Yavruummm'' diye bağırışı çok hoşuma kaçıyordu, hem o yıllara göre gayet iyi senaryoydu.

Niye öyle dedin, benim hoşuma gidiyordu.
Lezine ninenin ''Yavruummm'' diye bağırışı çok hoşuma kaçıyordu, hem o yıllara göre gayet iyi senaryoydu.
Saçmaydı,çocuksuydu
Eskiden çocuktuk o zamanlar zevkle izliyorduk ama büyudükçe daha iyi anlıyorum.

Dizi güzeldi ama operasyon sahneleri çok basitti Adanalının sürekli kılık değiştirmesi operasyonda kovalamaca da 2 dakika yanında ki adamlarla konuşması yükseklikten korkmasi falan dizinin gerçekliğini öldürüyordu.

Eski dizilere bakarsan şu ne kadar saçmaymış, bu ne kadar saçmaymış diyorum zaten.
Akasya Durağı'nın baya basit olduğunu ve daha nice diziyi.

yeniden izlemeye başladım özellikle 1.sezonu efsaneydi gerçekten ahh matador ve fikoya bayılıyordum bu ikili süperdi yaaa

İlk sezonu iyiydi, yapmacık değildi.
Klasik Tayfun Güneyer dizileri gibi bir yerden sonra yine adamın çılgınlığı tuttu, tamamen farklı bir şey yapmaya çalıştı ve dizi bitti.